Skocz do zawartości
RONIN3579

Taktowanie A Temperatury

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam na zadanie prace długoterminową z maty...

Jej temat to ''Komputer w liczbach''.

I właśnie chodzmi mi o to, żeby każdy napisał jakie ma taktowanie i jaką temperwutrkę, ewentualnie mozna podać

tesh napięcie :wink:

THX :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie wiem za bardzo co twój problem ma wspólnego z działem "Modyfikacje". Bardziej bym go widział na oślej łączce.

A tak poza tym prawie każdy ma to napisane w sygnaturce, więc wystarczy wziąć kartkę i długopis i do roboty.

Edytowane przez malkstons

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie wiem za bardzo co twój problem ma wspólnego z działem "Modyfikacje". Bardziej bym go widział na oślej łączce.

A tak poza tym prawie każdy ma to napisane w sygnaturce, więc wystarczy ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> kartkę i długopis i do roboty.

Niom.... tylko tepmeraturki nie ma :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cały ten pomysł jest wg mnie niecelowy...temperatury na CPU zależą przecież od temp. powietrza, sposobu chłodzenia itd. poza tym pomiary uzyskane za pomocą czujników z płyt głównych często mają niewiele wspólnego z rzeczywistością a ich monitorowanie nadaje się jedynie do oceny względnych zmian temp. (np. przy zmianie sposobu chłodzenia...).

mówiąc krótko - cała para w gwizdek :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cały ten pomysł jest wg mnie niecelowy...temperatury na CPU zależą przecież od temp. powietrza, sposobu chłodzenia itd. poza tym pomiary uzyskane za pomocą czujników z płyt głównych często mają niewiele wspólnego z rzeczywistością a ich monitorowanie nadaje się jedynie do oceny względnych zmian temp. (np. przy zmianie sposobu chłodzenia...).

mówiąc krótko - cała para w gwizdek :|

Q**A!!!!!!!! :angry: :angry:

Zadałem proste pytanie, a jak nie umiesz na nie odpowiedzieć to się Q**A zamknij!! :angry: :angry:

Robin AMD odpowiedział i nie zadawał pytań tyko po to, żeby NABIĆ SOBIE POSTA[/i][/u]. :angry: :angry:

Nie musiecie pisać... założe topic na innym forum gdzie przeważają normalniejsi ludze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry: :angry:

TEMAT LOCKED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry: :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciekawe czy bedzie 10% za słownictwo

no Kamil ja też stawiam na 10% :D

Kolejny przykład nabicia posta....

Weź lepiej zacytuj wszystkie posty w każdym temacie i dopisz ''POPIERAM''

POPIERAM

ps właśnie nabiłem sobie posta, ja ale fajnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi