RONIN3579 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Witam! Mam na zadanie prace długoterminową z maty... Jej temat to ''Komputer w liczbach''. I właśnie chodzmi mi o to, żeby każdy napisał jakie ma taktowanie i jaką temperwutrkę, ewentualnie mozna podać tesh napięcie :wink: THX :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 (edytowane) No nie wiem za bardzo co twój problem ma wspólnego z działem "Modyfikacje". Bardziej bym go widział na oślej łączce. A tak poza tym prawie każdy ma to napisane w sygnaturce, więc wystarczy wziąć kartkę i długopis i do roboty. Edytowane 6 Kwietnia 2006 przez malkstons Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robin AMD Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 AMD Sempron 2800+ S754 standardowo 1,6GHz a po OC 2,2GHz. Temp w idle 28Stopni w Stresie 38. Napiecie 1,37 v. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 No nie wiem za bardzo co twój problem ma wspólnego z działem "Modyfikacje". Bardziej bym go widział na oślej łączce. A tak poza tym prawie każdy ma to napisane w sygnaturce, więc wystarczy ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> kartkę i długopis i do roboty. Niom.... tylko tepmeraturki nie ma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 30/35* i/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 (edytowane) Rozszyfruj co znaczy ''i'' i ''s'' ? :rolleyes: Edytowane 6 Kwietnia 2006 przez RONIN3579 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 idle stress temat powinien byc przeniesiony, zglos sie do modera! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Oki napisałem :/ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak_18 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 @ RONIN3579 wez cos nasciemnaj :lol2: ja tak zawsze robie jak mam cos do budy zrobic :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzil Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 cały ten pomysł jest wg mnie niecelowy...temperatury na CPU zależą przecież od temp. powietrza, sposobu chłodzenia itd. poza tym pomiary uzyskane za pomocą czujników z płyt głównych często mają niewiele wspólnego z rzeczywistością a ich monitorowanie nadaje się jedynie do oceny względnych zmian temp. (np. przy zmianie sposobu chłodzenia...). mówiąc krótko - cała para w gwizdek :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 cały ten pomysł jest wg mnie niecelowy...temperatury na CPU zależą przecież od temp. powietrza, sposobu chłodzenia itd. poza tym pomiary uzyskane za pomocą czujników z płyt głównych często mają niewiele wspólnego z rzeczywistością a ich monitorowanie nadaje się jedynie do oceny względnych zmian temp. (np. przy zmianie sposobu chłodzenia...). mówiąc krótko - cała para w gwizdek :| Q**A!!!!!!!! :angry: :angry: Zadałem proste pytanie, a jak nie umiesz na nie odpowiedzieć to się Q**A zamknij!! :angry: :angry: Robin AMD odpowiedział i nie zadawał pytań tyko po to, żeby NABIĆ SOBIE POSTA[/i][/u]. :angry: :angry: Nie musiecie pisać... założe topic na innym forum gdzie przeważają normalniejsi ludze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry: :angry: TEMAT LOCKED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry: :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 TEMAT LOCKED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry: :angry:ciekawe czy bedzie 10% za słownictwo :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 ciekawe czy bedzie 10% za słownictwo :? Kolejny przykład nabicia posta.... Weź lepiej zacytuj wszystkie posty w każdym temacie i dopisz ''POPIERAM'' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 ciekawe czy bedzie 10% za słownictwo no Kamil ja też stawiam na 10% :D Kolejny przykład nabicia posta.... Weź lepiej zacytuj wszystkie posty w każdym temacie i dopisz ''POPIERAM'' POPIERAM ps właśnie nabiłem sobie posta, ja ale fajnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 :D Zmieńmy temat na ''Topic do napijanie postów'' będzie bardziej pasować. Ps. Nie czytasz uważnie instrukcji!!! Pisalo zaznasz WSZYSTKIE posty!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 no Kamil ja też stawiam na 10% :DPOPIERAM a temat jak sam autor stwierdził do zamkniecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...