Skocz do zawartości
RadekCzek

Asrock 939sli-esata2 Uli M1697

Rekomendowane odpowiedzi

No więc funduje i składam kompika kuzynce, doszedlem do wniosku ze mastarczyc na te 3 lata conajmniej wiec chciałem zapytac , poniewaz płyta jest niezła a obsługuje SLI a jest w miare tania :) (jest mi to bardzo na reke) , wiecie cos o niej ? bedzie dobra ? ;] prosze o jakas rade, innej płyty raczej nie wezme ze wzgledu na cene. Pozdrawiam :rolleyes:

ps. przez moja nie uwage nie ten dział :( prosze o jakiegos moderatora o przeniesienie, z góry dziekuje.

Edytowane przez RadekCzek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno jest OK, lecz ja bym zaczekal "kilka dni" (tydzien lub dwa w sumie :-| ) i lyknal ta:

http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=412 cena ma byc podobna lub "odrobine" wyzsza, jakos kolo 300zl to chyba bedzie, choc zagranica cena ma bys taka sama jak tego asrocka. Pozyjemy zobaczymy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno jest OK, lecz ja bym zaczekal "kilka dni" (tydzien lub dwa w sumie :-| ) i lyknal ta:

http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=412 cena ma byc podobna lub "odrobine" wyzsza, jakos kolo 300zl to chyba bedzie, choc zagranica cena ma bys taka sama jak tego asrocka. Pozyjemy zobaczymy.

wlasnie nie widzi mi sie czekanie bo komputerek obiecałem juz dostyc dawno, a nie chce wyjsc na... :) , dlatego pytam otego asrocka :P, w kazdym razie thx za info :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi