ManiekM Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 A wiec Niewiece ile moze miec maxymalnie temaperatura procesora AMD Athlon XP 2000+ ?! Przeważnie mam 40 - 50, czy to dobrz czy zle ?! Odpiszcie mi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Szystko i tanio to SZUKAJ P.S. Jak w biedronce albo Geant :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Może być. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 A wiec Niewiece ile moze miec maxymalnie temaperatura procesora AMD Athlon XP 2000+ ?! Przeważnie mam 40 - 50, czy to dobrz czy zle ?! Odpiszcie mi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...