Kaczmar Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Witam Hmm no to mam rebus :blink: Laptop dla kobiety, matryca 15 (panoramiczna - będzie oglądac filmy :lol2: ), przydał by się jakiś elegancki wygląd (to ma być też kryterium wyboru :rolleyes: ) no i ma byc ogólnie w miare lekki (ciekawe z 15 matryca) i długo trzymac na baterii. Cena w zasadzie około 6-8k zł. Narazie zastanawiam się nad Acer Ferrari 4000 FR 4005WLMi LX.FR406.025 - ale ponoć sa awaryjne (nie bijcie gdzies to usłyszałem) Help??!!?? Pozdrawiam Kaczmar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mi0deK Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Za jakies 7200 zl masz ASUSA A7J-R001H z matryca 17 i z technologia NAPA!!! :) wypas nieziemski !!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bhaarth Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 A moze MacBook Pro - od 8 498. Albo PowerBook 12" (wiem, ze mniejszy, ale za to bardzo ladny sprzecior;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Miodek: hmm - KOBIETA!!! (4kg, 17 cali) Bhaarth: Hmm Maki - raczej wolałbym się ograniczyć do pecetów - zwłaszcza że laptop będzie też służył do prac biurowych na okreslonych winshitowych programach :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrzanek Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 ja bym polecil moze jakiegos sony albo asusa z aluminiowa obudowa(opis w innym temacie)... a tak w ogole to zaraz ten temat pewnie zostanie zamkniety bo jak zwykle nie ten dzial... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 chrzanek: faktycznie nie ten dział no ale akurat trudno się połapac w porządkach tego akurat działu forum i sie domyslec będąc po raz pierwszy w tym dziale że takie tematy daje się w co kupić :blink: - nie zwróciłem uwagi :unsure: pozatym chyba lepiej by było przenieśc tam gdzie trzeba a nie odrazu zamykac :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adalb1 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Narazie zastanawiam się nad Acer Ferrari 4000 FR 4005WLMi LX.FR406.025Toż to straszna wiocha ,za tą cenę kupisz fajne Sony lub Toshibę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTR128 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 www.znak.pl Duży wybór i można porównać. Nie żeby kupować ale łatwo na coś trafić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mi0deK Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Miodek: hmm - KOBIETA!!! (4kg, 17 cali)Mialo byc z duza matryca :) OK jak nie to to proponuje IBM TP Z60m cena ok 7700 zl - gorna powloka obudowy wykonana jest z tytanu(czyli laptopik nie do zajechania ;)) a pomimo tego notebooczek wazy 2,9 kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 chrzanek: faktycznie nie ten dział no ale akurat trudno się połapac w porządkach tego akurat działu forum i sie domyslec będąc po raz pierwszy w tym dziale że takie tematy daje się w co kupić :blink: - nie zwróciłem uwagi :unsure: pozatym chyba lepiej by było przenieśc tam gdzie trzeba a nie odrazu zamykac :rolleyes: Nie wiem w czym sie trudno polapac jak 1 od gory to wlasnie CO KUPIC. A jak jestes pierwszy raz, to tym bardziej byloby na miejscu zapoznac sie z obowiazujacymi tutaj regulami. Co do przenoszenia to robilismy to od 2 miesiecy, od 1 kwietnia skonczylo sie poblazanie. Sory, nie moja wina ze po dobroci nie dociera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...