Skocz do zawartości
bokos

Lapciak Za Nie Wiele, Ale Wiele :)

Rekomendowane odpowiedzi

Mam dylemacik, potrzebuje kupic laptopa, jakiegos do 3600. Koniecznie musi byc mobilny procek, 512 ram, wifi, dvd, grafa (zrezygnuje tutaj ze zintegrowanych 128MB Ram, ale co zeby sié dalo pograc np. w nfs under ;] ) no i koniecznie z dobrá matrycá, tj. taka na ktora mozna patrzec z byle jakiego kata a obraz bedzie i tak czysty ;) Wiem ze to wiele, ale moze cos sie uda wyszkrobac :) Myslalem nad asusami ponoc dobre i tanie. Prosze o jakies rady. Dzieki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Buhahaha....

No to się nam trafił eksrtemista...

Extra laptop za taką kasę - waciki sobie kup....

To oczywiste, że każdy chce dostać jak najwięcej za jak najniższą cenę... Lecz niestety...

A tak na poważnie - z 3600 zł w kieszeni nie dostaniesz nawet ACERA o takich parametrach jakie wymieniłes...

ASUSY - owszem są stosunkowo tanie i dobre... Ale prawda jest taka, że dobre ASUSY zaczynają się od około 5000 zł...

Moja rada - zrób sobie kawe, usiądź wygodnie, poczytaj sobie forum, i zweryfikuj podane przez ciebie wymagania lub też kwotę jaką chcesz przeznaczyć na zakup laptopa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie to najbardziej do neta bo siedze na wyspach i chce miec kontakt z ojczyzna, a ze tu drogo to szukam w polsce. Chcialbym tez na tym jakies filmy ogladnac no i czasem w cos pograc. Doszedlem do wniosku ze moze narazie bedzie lepiej kupic cos do 2000 i dokupic wiFi, ale tak naprawde to sam nie wiem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi