pentliczek Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Czym najlepiej sprawdzić temperature procka ? W biosie mam ustawione żeby komp sie wyłączał jak temperatura będzie <60 a w everescie pokazuje nawet 64 czasem i komp się nie wyłącza wnioskuje z tego że everest podaje błędne temperatury są jakieś programy które pokazują mniej więcej dokładną temperature proca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Najdokladniejsza temp otrzymasz w Biosie, jesli zas chodzi o programy w Win to wszystkie beda podawaly podobne temp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mi0deK Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 W biosie mam ustawione żeby komp sie wyłączał jak temperatura będzie <60 a w everescie pokazuje nawet 64Odczyty spod windy sa czesto zawyzone - nimi bym sie raczej nie sugerowal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Odczyty spod windy sa czesto zawyzone - nimi bym sie raczej nie sugerowal.A odczyty z everesta to już wogole jest czysta abstrakcja... Chyba najgorszy soft to jest do sprawdzania takich rzeczy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...