D4RkX Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 dzis kupilem sobie uzywana nokie 3650, a problem w tym ze nie moge wzucic zadnej MP3 bo komputer (przez Bluetooth) wzuca pliki odrazu na pamiec telefonu gdzie poprostu niema na to miejsca ! wiec pytanie brzmi: czy da sie wzucac pliki bezposrednio na pamiec karty !? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Jeśli miałbyś taką sytuację z aplikacjami, to jest do takiego wgrywania z pominięciem pamięci wew. program UnmakeSis, więc i pewnie jest jakaś rada na pliki *.mp3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 A nie masz kabelka USB?Poszukaj, jest dużo programów do Bluetootha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Jak miałem nokię 3650 to przestałem kombinować i po jednym dniu kupiłem czytnik za 15 zł , Tobie tez tak radzę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Nie wiem jak w 3650, ale w 6600 zmieniam tylko pamięs na SMSy i wszystko wchodzi. Jak nie masz takiej opcji to musisz poszukać na necie takiego programiku do n-gage żeby zmienił pamięć SMS, nie pamiętam nazwy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytryna Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 wchodzisz w menu, następnie wiadomości. dajesz opcje lewym klawiszem, następnie ustawienia. wchodzisz w inne i na samym dole masz opcje Pamieć w użyciu. tam zmieniasz z pamięci telefonu na karte pamięci (będzie widoczna nazwa karty, np. u mnie Umcyk Bumcyk :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...