mechl!k Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Szkoda tylko, że trochę już zniszczyłeś tą ładę- porysowana taka jakaś.Fiata jak juz.. :P Ale fakt faktem - porysana Ci ona.. ps. plebie nie ukruszyles sobie przypadkiem gpu 78GT ? Na tej fotce z zoomem widac takie male ukruszenie :>A białe myszki tez widzisz? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkwd40 Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 układ wygląda fajnie, moze nei ma koniecznosci zakładania kolanka, moze wystarczy skrocic wąz i pozaciskac plastikowymi opaskami zeby sie nie łamał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Dodatkowa fotka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Fiata jak juz.. :P Ale fakt faktem - porysana Ci ona.. Czepiasz się "szczegółów";] Zdecduj się od kogo chcesz dostać: Heat czy ja?;] Trochę lepszy byłby efket, gdyby ten kawałek węża nie wystawał i dało by się zamknąć obudowę. Ale co ja tam wiem, nigdy nie zrobiłem wc w którym udałoby mi się zamknąć mojego midi towera;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Poca dawaj nowe fotki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Update w pierwszy poście! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 (edytowane) No teraz to wygląda klimkatycznie. Robi efekt i az miło popatrzec. :) Fotki troche takie ... nieostre ... łapy ci sie trzęcą jakbys przed chwilą spalił to zielsko które całujesz na pierwszym zdjęciu. EDIT: Przydała by sie jakas mała katodka albo LEDy UV do podświetlenia reza. bo jak narazie to go wogole nei widać. Edytowane 11 Maja 2006 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Cicho miazga xD Dziekuje jeszcze raz Samhainowi [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 (edytowane) Już Ci to mówiłem synku, ale zupełnia jak nei Ty więc pochwale Cię jeszcze raz co byś popadł w mały samozachwyt (niczym narcyz);] Gustowne chłodzenie +wycieszenie +małe podświetlenie i wychodzi coś ładniejszego niż poprzednio;] Uwagi: - Mógłbyś nie upubliczniać sposobu w jaki wyrażasz swoje zadowolenie:> Nie wszyscy na tym forum lubią całować papier, który wcześniej dotykało kilka innych osób :P - Popraw katody, bo nie są umieszczone coś krzywo - Nie wnikam co tam robisz, ale rób tego mniej, żeby Ci się tak łapy nie trzęsły:> Edytowane 11 Maja 2006 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Fajny iPod.. ale to ja mam PowerX ^^ Nie chce mi sie juz komentowac.. bo nie mam do czego sie w sumie doczepic.. ;] Ładne WC w ładnej budzie, uporządkowane, logiczne rozłożone.. Grats Wituś.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 EDIT: Przydała by sie jakas mała katodka albo LEDy UV do podświetlenia reza. bo jak narazie to go wogole nei widać. Mam dwie małe uv. Nie sa podlaczone jeszcze. Ale juz sa zamontowane pod rezem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 CZy ta mata, którą wyklejona jest obudowa coś daje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Nie, jesli Ci chodzi o wyciszenia. Przynajmniej ja to tak odbieram. Kupiłem ją tylko dla uzyskania ciemnego koloru wew. obudowy i ew. redukowania drgań. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 No ale ten dysk położony na reziee to pewnie nagłośniejszy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 On lezy na gumowych rurkach, wiec za bardzo nie styka sie z rezem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Grats... Bardzo ladny kibel . Az dziw bierze , ze to Poca skladal :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 fajnie to wyglada. najbardziej podoba mi sie pompka. mogles przy niej zainwestowac w innovatekowy rezik zamiast tego do zatoki 5,25. az dziw bierze, ze sam to skladales, przyznaj sie kto Ci pomagal?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Grats... Bardzo ladny kibel . Az dziw bierze , ze to Poca skladal :lol: no nie? i to tymi samymi rekami co pozniej foty robil [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) Zrobilem sporo wolnego miejsca wentylatorom. Teraz dmuchaja na chlodnice. Edytowane 9 Lipca 2006 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 A tą laską na zdjęciu obok chciałes sie po prostu pochwalić? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 A tą laską na zdjęciu obok chciałes sie po prostu pochwalić? ;]To przecierz CZYSTY przypadek :) A serio mysle ze chodzilo o tego psa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 poca poca [; mi sie wydaje, ze chcial sie pochwalic piracja wersja nfs'a ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Shit :[ Chcialem sie pochawalic tapeta!!!11jeden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 dla tych co sie nie zalapali [; http://img235.imageshack.us/img235/8747/temp2ad.jpg :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 dla tych co sie nie zalapali [; http://img235.imageshack.us/img235/8747/temp2ad.jpg :P Ju ar ivil.. :twisted: ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) @poca: uzupełnienie płynu w rezerwuarze zredukuje minimalne (ale jednak :D) straty szybkości przepływu powstające na skutek ściśliwości powietrza. ps.zarąbisty efekt "wykrzywienia" bloku na tym zdjęciu z psem. to ten budynek czy cyfrówka ma ostrego zoooooma ? Edytowane 9 Lipca 2006 przez CthulpiSS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Ju ar ivil.. :twisted: ;] it's good to be bad ]:-> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...