serduszko Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Witam posiadam radeona x1600 pro firmy saphire z 512mb ramu. Czy moglibyscie podac mi komendy do zgrania biosu z niej. Uzywam programu ati flasz. Chcialbym zwiekszyc napiecie na rdzeniu karty tak by muc ja jeszcze bardziej podkrecic. Teraz ciagnie do 580 dla gpu i 900 dla ramu. Dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 to tak mozna edytujac bios karty zwiekszyc napięcie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serduszko Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 znalazlem bios do tej karty tylko 256mb. Sprawdzalem wszystko w programie rabit i jest tam mozliwosc zminy napiecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serduszko Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 znalazlem bios do tej karty tylko 256mb. Sprawdzalem wszystko w programie rabit i jest tam mozliwosc zminy napiecia znalazlem bios do tej karty tylko 256mb. Sprawdzalem wszystko w programie rabit i jest tam mozliwosc zminy napiecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Po co się powtarzasz? bios zgrywasz tak: flashrom -s 0 nazwa.bin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serduszko Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 niechcący ncisnalem wyslij dwa razy. A c do komendy to cos nie tak. Po jej wpisaniu wyświetla mi komunikat adapter 0 not found. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serduszko Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 nikt mi nie odpowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zajrzyj do FAQ ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serduszko Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 przegladałem niestety to co napisane nie działa. Co jest nie tak. nawet jak wpisze żeby wyświetlił mi informacje o karcie to pokazuje mi komunikat że jej nie widzi. :mur: Zastanawiam sie czy to wina że mam na dysk sformatowany w ntfs, ale przeciez wszystko jest robione pod dosem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Ale jak nie widzi? w ogóle atiflash nie odpala? przecież dos nie widzi ntfsa odpal atiflasha o dyskietki albo partycji na facie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serduszko Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 odpaliłem wszystko pod dosem niestety nwet jak wpisuje komendę flashrom -i to wyświetla mi Ati video adapter not found. Używam programu w wersji 2,37 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...