masterdomin Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 witam !! w transporcie połamała mi sie płytka ze sterownikami do muzycznej.... znalazłem coś takiego... SBAX_WEBUP_LB_2_08_0004 i wszystko śmiga ślicznie super dzwiek i wogole ale to sa tylko same stary... z kad moge sciagnac całe to oporgramowanie do ustawiania glosników, wszystkie efekty exualizer no wiecie o co mi chodzi... taki panel kontrolny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Marcel do spraw technicznych Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Jak to gdzie, na stronce creatiwa, panie złoty! http://forums.creative.com/creativelabs/bo...scending&page=1 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 (edytowane) tylko ze tego nie da rady sciagnac ;/ Edytowane 7 Kwietnia 2006 przez masterdomin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smagal Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 http://www.megaupload.com/?d=RZZNZ607 da się tylko trzeba odczekać 45 sekund poźniej wpada wkurzająca reklama (prawy górny róg) którą trzeba zamknąć bo pod nią jest przycisk "Click here to download" :D i wszystko gra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 a czy kx-y na tym nie pojda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 chodza... mam teraz KXy... ale tu nie ma duzo funkcji ktore sa w standardowych np nie ma EAX i to mnie wkurza... a dzwiek podobno jest taki sam co na standardowych wiec zainstaluje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mantisfehr Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Witam Serdecznie Kupielm ostatnio na Allegro karte dziwękowa: http://www.allegro.pl/item98816414_creativ..._nowa_dowo.html wszytsko ok, ale mam straszne problemy z instalacja sterownikow dostarczonych w komplecie...nie moge zaisntalowac wogole rozbudowanego oprogramowania jakim chwali sie czlowiek ktory sprzedaje dokladnie ta sama karte na Allegro: http://www.allegro.pl/item98258682_promocj...igy_4_eax_.html po odpalenu plytki i instalacji sterownikow pojawia sie blad i nie instaluje sterownikow jesli chodzi o oprogramowanie to instaluje sie tylko Creative MediaSource gdzie nie ma rozbudowanych ustaiwen dzwieku itp itd... Co mam robic? sciagalem sterowniki ze storny producenta, robilem automatyczny update i wszystko ladnie pieknie, najnowsze sterowniki oprogramowanie Creative MediaSource itp ale nie mam tych wszystkich rozbudowanych ustawien...:| mam wersje OEM, czy to ma wplyw na instalacje tych dodatkowych funkcji? prosze o pomoc Pozdrawiam Mantis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 oem tym sie rozni od innych wersji ze masz tylko hardware. A moze amsz syf w systemie? Ile juz winda stoi? Zrob formata najwyzej. Ewentualnie posprzataj stery Driver Cleanerem i zainstaluj jeszcze raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mantisfehr Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 pisalem tego posta juz po formacie jako pierwsze zacvzalem instalowac sterowniki do karty, i nic to samo, sciagnalem w nocy sterowniki PAX i takze nie da sie zainstalowac...:| najfajniejszej jest to ze najnowsze sterowniki ze strony sound blastera instaluja sie bez problemu i oprogramowanie, tylko nie ma tam pozostalego oprogramowania....:| Moze jakies ustawienia BIOS? powiem tylko ze na plycie na tabliczce znamionowej jest napisane ze karta jest klasy B, nie wiem czy to ma jakies znaczenie, ... znow przesiedzialem cala noc nad tym, przeszukalem wszytsie fora itp i nic... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 O ile sie nie myle to przy instalacji sterow z plytki mozesz wybrac co chcesz instalowac. Wiec proponuje tak: Instalacja sterow sciagnietych z netu, te nowsze. Pozniej wloz plytke i zainstaluj wszystko oprocz sterownikow. Da sie to odznaczyc. Prawdopodobnie bedziesz musial uzyc tzw. custom installation. Powinno zadzialac. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mantisfehr Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 problem rozwiazany, okazalo sie ze kupujac karte dali mi plyte do audigy nie taka jak trzeba, z moich informacji wynika ze osoby ktore maja jakiekolwiek problemy z instalacja sterownikow z plyt ktore dostali razem z karta, powinni sciagnac obrazy plyt z linkow ktore umiescil: Pan Marcel do spraw technicznych, na poczatku posta.... http://forums.creative.com/creativelabs/bo...scending&page=1 ja sciagnalem obraz plyty i wszystko zainstalowalo sie bez problemu, mam pelne sterowanie, wszelikie orpogramowanie, uaktualnilem nastepnie wszystko co sie da na auto update ze strony Sound Blaster i jest miodzio... Widizlaem wiele postow dotyczacych problemow z instalacja sterownikow do porduktow Sound Blaster...i wydaje mi sie ze firma wypuscila jakies trefne plytki, lub hurtownie rozprowadzajace ten sprzet po sklepach na cala polske nie przywiazaly wiekszej wagi do oprogramowania dolaczanego do ukladow... Jestem Bradzo zadowolony z mojej karty...teraz "graaaa gitaraaaa"... ...out Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 a ja mam pytanko wlasnie przesialdem sie z Live24bit na Audigy 4 i w Live mialem taka opcje jak Device Settings i tam moglem sobie przestawic karte aby dzialala z 16 bit na 24 bit i z 48kHz na 96 kHz , da sie cos takiego ustawic na Audigy 4 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artherion Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Witam Kupiłem kartę Audigy 4 OEM i razem z nią dostałem płytę z oprogramowaniem, zainstalowałem wszystko, lecz niestety owa płyta zaginęła w tajemniczych okolicznościach :unsure: Ściągnąłem sobie najpierw samo Creative MediaSource ze strony producenta oraz obraz .iso płyty od Audigy 4, lecz niestety to oprogramowanie jest odrobinę inne od tego, które miałem po instalacji z oryginalnej płyty. Mam na myśli Audio Console, która wyglądała ładniej oraz Media Source, w którym było więcej opcji. Czy ktoś wie skąd ewentualnie mogę ściągnąć inną/nowszą(?) wersję oprogramowania do Audigy 4?? Z góry dziękuję za wszelkie informacje Pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...