Adler91 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Mam kartę telewizyjną opartą o czipset BT878, wszystko chodzi pięknie, obraz jest ale niema dźwięku. Próbowałem w ustawieniach i nic, robiłem też tak że połączyłem wyjście audio z wejściem z karty dźwiękowej i nic. Używam programu DScaler, może wie ktoś jakie są ustawienia żeby chodził dźwięk?? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Użyć moretv i ustawić odpowiednią maske gpio Mute(F) i Out_en (FFFF). Zazwyczaj działa a jak nie to pisac do mnie na pw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 niee, masz taką przejściówke w zestawie rozchodzącą sie na kilkja innych, do niej podłączasz kabelek na 2 JACKi i do dźwięku w miejsce mikrofonu, ogółem karta ma wyjście z dźwiękiem które musisz połączyć do wejścia na dźwięk w kompie bo przez PCI nie umie przekazać dźwięku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Chłopie nie pod mikrofon (poczytaj na jakiej zasadzie działa ........... ). POD LINE IN! (od tego jest to gniazdo). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MesJasZ Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 zainstaluj sterowniki generic BT 878 one wykryją aut. ust. dzwieku. a potem zarzuć ChrisTV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...