Gość mariush190 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 juz wiesz czemu ceny sie roznia? ;] Tak, juz wiem. A juz liczyłem ze kupie 2x16x tanio, a tu takie wiadro.. Gdzie najtaniej mozna dostac tą co ma dwa sloty 16x?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Moze tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Są jakies informacje na temat biosów gdzie poprawili maks HTT ? Chyba kupie tą płyte na warszawskiej giełdzie jak będzie tania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 ASRock staje się po mału ością która staje w gardle dla takich producentów jak Asus czy DFI. Wielu ludzi wciąż nie potrafi się przekonać do produktów tej firmy uważając je za jakieś gorsze gdy tymczasem tak nie jest. A ASRock zastosował odwieczne prawo marketingu: dobry produkt reklamuje się sam! Bravo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 W tym sklepie chyba jest najtaniej: AsRock K8 939SLI32-eSATA2 http://www.komputery.shop.pl/szczegoly_pro...,76,73,67,1.htm albo to bład w opisie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 nie to normalna cena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eubie Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Patrzac na rozne fora to ludzie na biosie OCWB osiagaja duzo powyzej HTT 300 na tym ASrocku :) przegladajac layout plyty, widze ze vmody beda wygladaly identycznie jak na 939Dual'u... (3.2V na pamieci, i 1.7V na procka).. jak za taka kase to super plyta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) nie to normalna cenaAle 240 zł za SLI 32 ?? a za zwykłe sli już chcą 269 zł a w innych sklepach sli32 jest po 285zł i wiecej. http://www.komputery.shop.pl/szczegoly_pro...,76,73,67,1.htm SLI http://www.komputery.shop.pl/szczegoly_pro...,76,73,67,1.htm SLI32 Podobno niedziała na tej płycie na nowych sterownikach od nvidi SLI czy juz ktos to złamał ? Edytowane 21 Czerwca 2006 przez Pure Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) taka rozbieznosc cenowa jest normalna... np. 939Dual. mozna kupic od 180-220 zl co do zlamania blokady to pewnie tak... duzo ludzi moduje te stery wiec mysle, ze to nie problem Edytowane 22 Czerwca 2006 przez DarkArrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Znalazłem na Xtremesystems ze niema możliwości odblokowania sli dla uli i innych chipsetów w steorniwkach powyrzej 8x.xx a 9x.xx mają całkiem zmieniony kod sli i tam niema na to już szans. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) na sterownikach 8x.xx dziala na pewno bo w temacie o 7600gs jeden z uzytkownikow na ASRocku jechal z SLi Edytowane 22 Czerwca 2006 przez DarkArrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Tym uzytkownikiem jestem ja :wink: SLI dziala ok na tych chipsetach bez kombinowania wielkiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=100508 tutaj napisali że niebedzie obsługi sli i nvidia to tak zablokowała zę niema szans. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=100508 tutaj napisali że niebedzie obsługi sli i nvidia to tak zablokowała zę niema szans. Na nowych nie dziala, ale na starych tak, tylko nalezy ciut inaczej instalowac grafy w przypadku posiadania 76GS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 i oto mi chodziło jak na nowych niedziała i niebedzie działac to lipa i sie nieopłaca kupowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 A ULi nie może wypuścić własnych sterowników? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Uli jest wykupione przez nvidie i raczej NV niepozlowliłaby na to ULI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 A ULi nie może wypuścić własnych sterowników? Chyba nie sadzisz, ze ULi bedzie pisac sterowniki dla kart nVidii. To nVidia w ForceWare (sterownikach do kart graficznych) blokuje dostep do SLI. Mysle, ze juz teraz bedzie jasna sprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 a ja nadal uwazam, ze sie oplaca... wszystko da sie obejsc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 dobrze ze jednak zdecydwałęm sie na dual sata2 :D Juz chciałem brac z nadzieją na sli. Ale na starych sterownikach działa sli?? Jak tak to nie widze problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blade Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Podejrzewam, że za jakiś czas pojawią się zmodyfikowane sterowniki do SLI (a może i do crossfire, bo sprzętowo nie ma ku temu przeszkód). A czy testowaliście już biosik sli32b1 z ocworkbench? Podobno zawiera kilka dodatkowych ustawień pamięci, co pozwala na uzyskiwanie htt>300 bez konieczności używania memory flexibility. Ja niestety teraz nie mam czasu na testy, ale jak mi się uda sprawdzić, to dam znać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...