spin-acz Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 mój x1600pro golden cos szwankuje. podczas startu systemu na ekranie migaja mi kolorowe paski w kolorach teczy. jak sie zaladuje jest ok. w grach zero problemu ale denerwuje mnie to ustrojstwo!! jesli sa tu posiadacze tego modelu to niech sie wypowiedza na ten temnat. moze nie jestem sam z takim problemem dla rozjasnienia: zasilacz 400 chieftec amd a3000+ 512 ran mobo k8nf -939 GA nie robilem oc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mi0deK Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Wgraj najnowszy BIOS do plyty glownej...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spin-acz Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Wgraj najnowszy BIOS do plyty glownej...... i co cos to da>???? czy to jest sprawdzone?? najnowszy to jaki?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 W zaleznosci jaka masz rewizje plyty jezeli 1.X to tu ,a jak masz rewizje 2.X to tu :wink: Wgranie biosu nie zaszkodzi ,a moze pomoc. Mam jeszcze pytanie czy zmieniales w biosie opcje "Robust Graphics Booster"? Jesli tak to wskazane jest pozostawic ja w pozycji Auto :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brolly666 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 tez mam tego radka i mam ten sam problem ale wogole sie tym nie przjmuje co z tego ze sobie jakies kolorki migna 2 razy przy wlaczniu kompa :) wazne ze karta smiga za te cene to najlepsza karta wiec sie nie martw i jak zmienisz bios to daj znac czy to cos dalo. pozdro i papatki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 hehe ja na x800pro mam tak ze jak kompa wlaczam to jakies kolorki mignal i sie nie przejmuje karta fajnie sie kreci i smiga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORZECH1976 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 hehe ja na x800pro mam tak ze jak kompa wlaczam to jakies kolorki mignal i sie nie przejmuje karta fajnie sie kreci i smigaCiekawe bo ja nie ma żadnych podobnych problemów :D Ciekawe od czego to zależy ? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 hehe nie przejmowalem sie bo karta powoli chyba siada czasem walnie art w windzie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...