Soften Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam macie jakiś program którym mógłbym sprawdzić prędkość łącza na danym porcie. Nie chodzi mi o sprawdzenie prędkości na porcie 80 na tej stronie tak można <Speakeasy> tylko np na porcie od emule 4662 lub torrent 6881, coś pod windowsa. Z góry dzięki Edytowane 6 Kwietnia 2006 przez Soften Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Witam macie jakiś program którym mógłbym sprawdzić prędkość łącza na danym porcie. Nie chodzi mi o sprawdzenie prędkości na porcie 80 na tej stronie tak można <Speakeasy> tylko np na porcie od emule 4662 lub torrent 6881, coś pod windowsa. Z góry dziękiprędkość jest taka sama na wszystkich porach (no chyba ze ktoś ją ogranicza), więc to co zmierzyłeś na P80 obowiązuje na P4662 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soften Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Wiem że taka sama, chce właśnie sprawdzić czy komputer który jest w lanie nie ma ograniczonej prędkości na portach od np: p2p. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...