Skocz do zawartości
Naits

Problem Z Neostrada

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem dziś zestaw neostrady i mam z nim pewien problem, mianowicie nie moge zainstalować dołączonego oprogramowania. Przy próbie zainstalowania programu dostępowego oraz sterowników do modemu USB pojawia sie znany wszystkim błąd windowsa aby skontaktować sie ze sprzedawcą i opcje wyślij rapoty błędu... Nawet formatowałem i wgrywałem na nowo system i na czysto pojawia sie dokładnie ten sam błąd zawiesza aplikacje. Czy ktoś z posiadaczy neostrady miał takie problemy i udało mu sie je rozwiązać ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie instaluj softu od TP! To badziew. Połączenie zrób konfiguratorem windowsowym. Podasz Hasło i Usera i będzie działać. Na jak dobrze zrobisz dla łatwiejszego połączenie zrób tylko skrót na pulpicie i po krzyku. Neo nie działa z Win XP Home bardzo często nie wiadomo dlaczego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

masz racje, miałem problemy na Windowsie XP Home dołączony do laptopa HP

i rozwiązałem go poprostu instalując innego Windowsa (prof.) i już nie było tego błędu

ale nie jestem pewny czy jest to regułą co do Home że na nim działa źle neostrada ponieważ mam

na drugim komputerze również windowsa home i tam mi ruszył bez problemu gdy sprawdzałem

Może HP daje jakieś wadliwe Windowsy :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi