Lyso1 Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Mam tu taki problemik. Po wgraniu biosa nawet oryginalnego Winda nie rozponaje moje Radka 9550, wykrywa karte ale żadnych dodatkowych informacji jak wersja biosu i rodzaju karty. Help. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konnik_tl Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 a sprawdzałeś w menagerze urządzeń?? jakiej firmy radek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lyso1 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 a sprawdzałeś w menagerze urządzeń?? jakiej firmy radek? Tak, i nie ma tam że to radeon 9550, jest tylko kontroler video i coś tam ale bez nazwy sprzętu a powinno być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 A sterowniki do karty zainstalowane ?? :| Winda sama z siebie nie wie jaką masz grafę, musisz stery instalnąć ... (przynajmniej u mnie tak jest - grafa bez sterow jest widziana jako kontroler wideo oO) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lyso1 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Tak zainstalowałem, dlatego piszę bo nie wiem jak to naprawić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...