Skocz do zawartości
GoLo

Cyfrak 1.3MPix. vs. obraz

Rekomendowane odpowiedzi

Planue zakup taniego "cyfraka" ale niemialem nigdy xczegos takiego w reku.. i mam pytanko do posiadaczy aparatow 1.3Mpix czy mogli byscie zamiescic jakas przykladowa fotke w rozdz. > 800x600. Bede bardzo wdzieczny..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AD1. jakos szukalem i nigdzie nieznalazlem zeby ktos prezentowal fotke zrobiona aparatem 1.3MP

AD2 niepytalem jakie robi fotki w porownaniu do zwyklego aparatu! cyfrak jest mi potrzebny zeby miec fotki w kompie a nie na papieze. a wywolywac i skanoac niebede.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yy.. a moglby ktos jednak mi zarzucic jakas fotke z aparatu z matryca 1.3?

dowolnego.. poprostu chce zobaczyc jak fotki moga wygladac..

co do modeli to niepiszcie.... bo prawdopodobnie wybiore najtanszy. a ceny w roznych miejscach sa rozne dla roznych modeli.... wiec nie polecajcie mi nic.. ;) :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Planue zakup taniego "cyfraka" ale niemialem nigdy xczegos takiego w reku.. i mam pytanko do posiadaczy aparatow 1.3Mpix czy mogli byscie zamiescic jakas przykladowa fotke w rozdz. > 800x600. Bede bardzo wdzieczny..

A tak w ogóle to KTO teraz robi zdjęcia w rozdzielczości 800600 :?: czasy sie zmieniły :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yy..  a moglby ktos jednak mi zarzucic jakas fotke z aparatu z matryca 1.3? 

dowolnego..  poprostu chce zobaczyc jak fotki moga wygladac..

co do modeli to niepiszcie.... bo prawdopodobnie wybiore najtanszy. a ceny w roznych miejscach sa rozne  dla roznych modeli.... wiec nie polecajcie mi nic..  ;) :P

ozbacz fotozakupy.pl masz tu pelo aparatow i przykladowe fotki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie kupuj takiego aparatu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jak kupujesz to minimum 2.1 np canon a 220, czy cos takiego, kosztuje niewiele ponad 1000 zyla,a fotki robi bardzo fajne!

polecam cit en aparat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie kupuj takiego aparatu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jak kupujesz to minimum 2.1 np canon a 220, czy cos takiego, kosztuje niewiele ponad 1000 zyla,a fotki robi bardzo fajne!

polecam cit en aparat

bardzo fajne jak nie drukujesz ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

polecam cit en aparat

eee tego nie probowalem :P

ale to nie moj aparat5 :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yy..  a moglby ktos jednak mi zarzucic jakas fotke z aparatu z matryca 1.3? 

dowolnego..  poprostu chce zobaczyc jak fotki moga wygladac..

co do modeli to niepiszcie.... bo prawdopodobnie wybiore najtanszy. a ceny w roznych miejscach sa rozne  dla roznych modeli.... wiec nie polecajcie mi nic..  ;) :P

Zobacz moj config i galerie u Mate na Sillicon Valley

All fotki robione goownem 1,3 Megapiksla AGFA costam,costam :?

Nie warto sie w to pakowac, badziew jak penis. :x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

polecam cit en aparat

eee tego nie probowalem :P

ale to nie moj aparat5 :>

lepiej nie probowac :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla dzieci czy dla doroslych.. co za roznica.. i tak bede glownie fotografowal sprzet do aukcji.. i ewentualnie bude :P

to bedzie poprostu aparat do uzytku na codzien.. a nie do robienia zdjec w celu pamiatek rodzinnych itp..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla dzieci czy dla doroslych..  co za roznica..  i tak bede glownie fotografowal sprzet do aukcji.. i ewentualnie bude :P

to bedzie poprostu aparat do uzytku na codzien..  a nie do robienia zdjec w celu pamiatek rodzinnych itp..

ja podobnie uzywam swojego :D jak zrobisz jakies fotki to zapodaj, zobaczymy jak to wyglada

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi