GoLo Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Planue zakup taniego "cyfraka" ale niemialem nigdy xczegos takiego w reku.. i mam pytanko do posiadaczy aparatow 1.3Mpix czy mogli byscie zamiescic jakas przykladowa fotke w rozdz. > 800x600. Bede bardzo wdzieczny.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 czlowieku !! 1 bylo juz o tym 2 to robi fotki gorsze niz normalny aparat !! nie kupuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 AD1. jakos szukalem i nigdzie nieznalazlem zeby ktos prezentowal fotke zrobiona aparatem 1.3MP AD2 niepytalem jakie robi fotki w porownaniu do zwyklego aparatu! cyfrak jest mi potrzebny zeby miec fotki w kompie a nie na papieze. a wywolywac i skanoac niebede. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Ja też sie rozglądałem i najrozsądniejsze co znalazłem to albo tani Media tech MT 406 całkiem przyzwoite zdjęcia robi. Albo Canon A200 z 2.1Mbit przetwornikiem CCD, chyba tak sie pisze. Kosztuje coś koło 800zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 canon ixus v2. moj znajomy bedzie sprzedawal w idealnym stanie za 1500 zetka z kartami lacznie 100 cos mb. 2.1MP i inne bajery. jak chcesz to pisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 yy.. a moglby ktos jednak mi zarzucic jakas fotke z aparatu z matryca 1.3? dowolnego.. poprostu chce zobaczyc jak fotki moga wygladac.. co do modeli to niepiszcie.... bo prawdopodobnie wybiore najtanszy. a ceny w roznych miejscach sa rozne dla roznych modeli.... wiec nie polecajcie mi nic.. ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Mam Canona z 1.2 matrycą ale jak chcesz to moge ci na maila coś wysłać. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Planue zakup taniego "cyfraka" ale niemialem nigdy xczegos takiego w reku.. i mam pytanko do posiadaczy aparatow 1.3Mpix czy mogli byscie zamiescic jakas przykladowa fotke w rozdz. > 800x600. Bede bardzo wdzieczny.. A tak w ogóle to KTO teraz robi zdjęcia w rozdzielczości 800600 :?: czasy sie zmieniły :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Kml: bede baardzo wdzieczny.. a napisalem w rozdz. > 800/600 wiec najlepiej zrob w rozdz. sprzetowej aparatu ;) mail: golo@klub.chip.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 yy.. a moglby ktos jednak mi zarzucic jakas fotke z aparatu z matryca 1.3? dowolnego.. poprostu chce zobaczyc jak fotki moga wygladac.. co do modeli to niepiszcie.... bo prawdopodobnie wybiore najtanszy. a ceny w roznych miejscach sa rozne dla roznych modeli.... wiec nie polecajcie mi nic.. ;) :P ozbacz fotozakupy.pl masz tu pelo aparatow i przykladowe fotki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 nie kupuj takiego aparatu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak kupujesz to minimum 2.1 np canon a 220, czy cos takiego, kosztuje niewiele ponad 1000 zyla,a fotki robi bardzo fajne! polecam cit en aparat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 nie kupuj takiego aparatu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak kupujesz to minimum 2.1 np canon a 220, czy cos takiego, kosztuje niewiele ponad 1000 zyla,a fotki robi bardzo fajne! polecam cit en aparat bardzo fajne jak nie drukujesz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 nie kupuj takiego aparatu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak kupujesz to minimum 2.1 np canon a 220, czy cos takiego, kosztuje niewiele ponad 1000 zyla,a fotki robi bardzo fajne! polecam cit en aparat bardzo fajne jak nie drukujesz ;) eee tego nie probowalem :P ale to nie moj aparat5 :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 yy.. a moglby ktos jednak mi zarzucic jakas fotke z aparatu z matryca 1.3? dowolnego.. poprostu chce zobaczyc jak fotki moga wygladac.. co do modeli to niepiszcie.... bo prawdopodobnie wybiore najtanszy. a ceny w roznych miejscach sa rozne dla roznych modeli.... wiec nie polecajcie mi nic.. ;) :P Zobacz moj config i galerie u Mate na Sillicon Valley All fotki robione goownem 1,3 Megapiksla AGFA costam,costam :? Nie warto sie w to pakowac, badziew jak penis. :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 nie kupuj takiego aparatu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak kupujesz to minimum 2.1 np canon a 220, czy cos takiego, kosztuje niewiele ponad 1000 zyla,a fotki robi bardzo fajne! polecam cit en aparat bardzo fajne jak nie drukujesz ;) eee tego nie probowalem :P ale to nie moj aparat5 :> lepiej nie probowac :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 juz sie boje :PPPP nawetna pozadnym papuierze fotograficznym kicha? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 juz sie boje :PPPP nawetna pozadnym papuierze fotograficznym kicha? :P na papierze foto i drukarce w domu?? to wogole jest tragedia! ja widzialem fotki z cyfraka 1,5m piksela ktory byly drukowane w zakladzie fotograficznym i tragedia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 zawsze mowilem, ze cyfrak za mneij niz 2.5 tysiaca, to kiepski interes :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 zawsze mowilem, ze cyfrak za mneij niz 2.5 tysiaca, to kiepski interes :P< 30 tys :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 hehe, no nie przesaqdzaj, canon powershot g2 (4.1mln pix) nie jest kiepskim aparatem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 hehe, no nie przesaqdzaj, canon powershot g2 (4.1mln pix) nie jest kiepskim aparatem :>ja mam Olympusa C-730 3.34 mln 10x optyczny (38-380mm) + 3x cyfrowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 nooo canon podobny :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 nooo canon podobny :>qmpel m przyslal z USA , cena w Polsce 3200 , ja dostalem za 2000 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Canon CANON PowerShot G2 3 807 zł nooo :> ten canon nei taki tani :> kumpel go ma :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 ok.. w takim razie nie pozostaje mi nic inego jak kupic 2.1... np.. i padnie najprawdopodobniej na to bo na wiecej kasy niema :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 ok.. w takim razie nie pozostaje mi nic inego jak kupic 2.1... np.. i padnie najprawdopodobniej na to bo na wiecej kasy niema :/ fajna zabawka dla dzieci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 dla dzieci czy dla doroslych.. co za roznica.. i tak bede glownie fotografowal sprzet do aukcji.. i ewentualnie bude :P to bedzie poprostu aparat do uzytku na codzien.. a nie do robienia zdjec w celu pamiatek rodzinnych itp.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 dla dzieci czy dla doroslych.. co za roznica.. i tak bede glownie fotografowal sprzet do aukcji.. i ewentualnie bude :P to bedzie poprostu aparat do uzytku na codzien.. a nie do robienia zdjec w celu pamiatek rodzinnych itp.. ja podobnie uzywam swojego :D jak zrobisz jakies fotki to zapodaj, zobaczymy jak to wyglada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 bede go mial pewnie za ok.1tydz.. ale fotki mozna zobaczyc tutaj i w sumie nie sa takie zle.. i mi takie wystarcza ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 robia cyfrakiem za 10 tys fotki w sredniej jakosci i zapodaja , zawsze i wzedzie tak jest, wiec nie patrz na nie bo bedziesz zawiedziony !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...