luk1401 Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zaczynam zabawę z linuxem i nie moge nigdzie znaleźć żadnego opisu instalacji do tej dystrybucji. Szukałem na googlach i na forum i nic nie znalazłem. Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 na płytce instalacyjnej powinienes mieć dokumentację Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1401 Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 (edytowane) Nie wiem jak się do tego zabrać. Jak wypalić płyty itp. Dokumentacji tam raczej nie ma. Poniżej pliki które ściągłem. Edytowane 7 Kwietnia 2006 przez luk1401 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Jezu co to za dystrybucja... :blink: Pewnie wystarczy wypalić na płytke obraz iso, a potem tylko klikać dalej. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1401 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Podobno na tej dystrybujcji chodzą wszystkie programy z windy xp. Pokombinuje coś jutro jak zadziała to dam znać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zeby Ci nie zadziałały przypadkiem wszystkie programy z Windows.... Z tego co widzę to chyba jakas dystrybucja z rosji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 w isolinux nie masz przypadkiem plikow iso ktore wystarczy wypalic na cd ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1401 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Nie wpadłem na to że to jest obraz płyty w iso bo na tym kompie co to ściągłem w winrarze wyło zaznaczone rozpakowywanie plików iso. Wrzuciłem na innego kompa i wypaliłem płytke. Dystrybucja zapowiada się bardzo fajnie. Niestety nie mogłem poświęcić żadnego kompa żeby dzsiaj ją zainstalować. Jutro podziele się wrażeniami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobbsik Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 (edytowane) No i co z tym Linuxem ?? Jaki on Jest ?? Nic nie piszesz czyzby cos poszło nie tak ?? Podziel sie uwagami. Edytowane 11 Kwietnia 2006 przez Dobbsik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1401 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Instalator jest bardzo fajny. Sam tworzy partycje. Niestety na kompie na którym chciałem to zainstalować miałem dysk 1gb a ten linux wymaga 1200mb. Musze jakiś dysk wytzasnąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Instalator jest bardzo fajny. Sam tworzy partycje. swiety jezusie, matko boska :D doswiadczenie uczy uwazac na takie rzeczy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...