Marvin_ Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Czesc mam Athlona 64 3000+ (socket 754/ 2000Mhz / 1.450 v) udalo mi sie jak narazie krecic go na 2400 Mhz. I tu wlasnie mam pytanie jaki cooler do niego kupic ten od Amd jeszcze wyrabia ( max temp 36 stopni), ale wolalbym kupic cos lepszego wtedy moze wycisne z niego wiecej. Prosze o rade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Freezer 64 ciche i wydajne lub Scythe ninja + fander cichsze i jeszcze bardziej wydajne ale drozsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 frezeer 64 pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 A ja z czystym sumieniem polece CoolerMastera SUSURRO <-- jak moj z opisu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Ja rowniez moge polecic Freezer'a 64Pro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramp Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 ja polecam katane. Bardzo dobra wydajnosc i niska cena. Dodatkowo chłodzi mosfety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Heh kazdy poleca to co ma :rolleyes: Niezly jest tez Thermaltake Big Typhoon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa512 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 ja tam mam freezona 120cu+ kawal chama z niego jest ale chlodzi jak zloto w stresie mam na low ok 36 stopnie a na high ok 32 stopni martqwilem sie ze bedzie rumor jak gwint ale jest cichutki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...