Zyst Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 No wiec , po odpaleniu Oblivitiona moj fx 5700 zaniemogl.. Postanowilem zafundowac sobie na osiemnastke 7800 GS . I teraz pytanie na allegro mozna dostać ich kilka ... Chodzi o producenta. Ktory ?! (przeklete AGP ) Czy moglby mi ktos pomoc i powiedziec ktory z nich bedzie bardziej oplacalny/wydajny? MSI czy XFX (zalaczam linki) http://www.allegro.pl/item95050267_msi_gef...00_mhz_box.html <== MSI http://www.allegro.pl/item95051867_xfx_gef...xtreme_box.html <== XFX Chodzi o to ktora lepiej bedzie bardziej podatna na podkrecanie , moze odblokowanie potokow i co z hałasem. Skontaktuje sie jeszcze w tej sprawie z iCOMP'em ale chce poznac Wasza opinię. Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 GF 7800GT Przed zakupem radze przejzec ten temat. Tak zebys potem nie plakal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 (edytowane) No wiec , po odpaleniu Oblivitiona moj fx 5700 zaniemogl.. Postanowilem zafundowac sobie na osiemnastke 7800 GS . I teraz pytanie na allegro mozna dostać ich kilka ... Chodzi o producenta. Ktory ?! (przeklete AGP ) Czy moglby mi ktos pomoc i powiedziec ktory z nich bedzie bardziej oplacalny/wydajny? MSI czy XFX (zalaczam linki) http://www.allegro.pl/item95050267_msi_gef...00_mhz_box.html <== MSI http://www.allegro.pl/item95051867_xfx_gef...xtreme_box.html <== XFX Chodzi o to ktora lepiej bedzie bardziej podatna na podkrecanie , moze odblokowanie potokow i co z hałasem. Skontaktuje sie jeszcze w tej sprawie z iCOMP'em ale chce poznac Wasza opinię. Pozdro! AGP to GF7800GS jest najszybszą kartą na AGP. Bo gdybyś miał PciExpress to brałbyś GF7900GT ;) Edytowane 7 Kwietnia 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyst Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 (edytowane) Jesli masz 7800 na AGP to kupie :wink: Widziałem gainwardowska karte 7800 GS!! 512 , Bliss i miała 20 potokow :blink: wiec dlatego pytanie o zablokowane potoki. Edytowane 7 Kwietnia 2006 przez Zyst Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 a 6800GS jaka najlepsza firma: XFX (Pine), PoV czy PALIT ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 (edytowane) a 6800GS jaka najlepsza firma: XFX (Pine), PoV czy PALIT ?? [/quot] Z tych brałbym PoV ;) a tak ogólnie to MSI. Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Ja bym też brał MSI. Robi całkiem udane grafiki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodziej Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 czyli taka karta: 1. http://www.allegro.pl/item97135949_geforce...pci_e_box_.html czy taka? 2. http://www.allegro.pl/item95677461_msi_nx6...12potokow_.html Niewiem którą wybrać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary666 Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 (edytowane) Druga czyli Msi i wystarczy Ci 256 MB Edit: 512MB to robi różnice tylko przy bardzo, ale to bardzo wydajnych chipsetach:7800,7900,x1800,x1900 Edytowane 7 Kwietnia 2006 przez Cezary666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 A ja bym w tym przypadku brał tą pierwszą w wersji EXTREME. Chociaż ma 512MB, ale dobrze się podkręca. I wypada trochę lepiej od tamtej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyst Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Eh ludzie wy jestescie tacy leniwi czy czemu sobie nie zalozycie osobnego topicu tylko ten spamicie :> Dobra widze ze jednak mi nie pomozecie ... dobra widze ze na jakims zagranicznym forum trzeba bedzie popytac bo tutaj to crap :mur: Jak dla mnie EoT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 nie zakladamy nowego, zeby nie smiecic forum ! teraz sobie wyobraz NOWICJUSZU (3 posty) jakby wygladalo forum, na ktorym kazdy by sie pytal w nowym topicu o swoja grafike ??? nawet administratorzy razdza aby sie podlaczac do starych tematow, bo tak bylo, jest i bedzie lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyst Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 No wlasnie starych ... a ten topic ile ma 2 dni ? a zaczoles pisac nei na temat juz po kilq godzinach ....... ehh za taki spam na normalnych ofrach dostaje sie po [gluteus maximus] :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 (edytowane) No wlasnie starych ... a ten topic ile ma 2 dni ? a zaczoles pisac nei na temat juz po kilq godzinach ....... ehh za taki spam na normalnych ofrach dostaje sie po [gluteus maximus] :> stary topic = topic juz istniejacy, a po drugie radze sie dowiedziec co to spamowanie, panie newbie (no offence, odnosze sie tylko do twojego doswiadczenia na tym forum) specjalnie nie chce smiecic i sie dolaczam do tematu, a ty mi ze mam dostac po **** szkoda slow... :| Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez koparka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 (edytowane) Wiesz ile takich tematow dziennie jest zakladanych czlowieczku. To ze koparka sie dopisal to dobrze zrobil bo w przeciwienstwie do ciebie nie zasmieca tego dzialu... co juz i tak ma miejsce.. Sorry za OT ale nie moglem.. ale zeby nie bylo to ja bym wzial MSI.. ha nikt ci nieda gwary ze odblokujesz potoki bez problemow... ew szukaj jakiegos moda 7800 GS jak sa.. Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyst Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 (edytowane) HAHA. nie no z tym newb i nowicjuszem to było juz poniżej pasa. Wezcie sie troche opanujcie- zasmiecanie forum ? Chyba fora maja to do siebie ze pisze sie na nich NOWE posty wiec kto tutaj jest n00bem (oczywiscie no offence... bla bla bla) Poprostu na cholere spamisz nowy temat ? :> I zdaje sie ze to wy powiniiscie nei zasmiecac forum swoimi jakze duzo wnoszacymi do TEMATU postami. Devil moze powiesz CZEMU bralbys MSI a nie XFX ? bo jak narazie to gadasz mi tutaj o rzecach tak oczywistych ze .. mi szkoda słów. XFX ma wieksze fabryczne taktowanie + wieczysta gwarancja. Wiec przestan sie bawic w greenpeace tylko napisz cos do rzeczy. Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez Zyst Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 (edytowane) Prosze cie wyjdz.. Czlowieku polecam ta bo jest to dobra firma. Z kreceniem jest roznie jak nie wiesz takich rzeczy to kto tu jest zielony.. Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...