shogo23 Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Witam szanownych forumowiczów :-) !! Mam borblem z moim kompem, mianowicie nie rozumiem dlaczego sie czesto wiesza przy starcie, podczas wchodzenia do systemu jak i pracy w systemie po czym jest traktowany HARD RESTET i praca jest normalna nie wiem czym to moze byc spowodowane BLAGAM pomozcie: MOja konfiguracja to AMD Athlon 64 3000, ASUS K8N4-E 754, ASUS GF 6600GT, SB-Audigy 2ZS, Tuner Vision Plus 1020A, Seagate SATA 80GB, 2x512 DDR 400 Kingston Zasilacz Tracer 400W 4Life. jeszcze male pytanko ile przypuszczalnie zejdzie skanowanie 1GB ramu memtest-em ?? chociaz nie jestem wcale przekonany ze to ram ale cos chytam sie wszystkiego, jak rowniez prosze was o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajew Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Wyjmij jedną kość ramu i zobacz jak się zachowuje system :), po czym zamień rolami kostki ..i testuj. Ja obstawiam ze to ten nedzny tracer nie wyrabia. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zasilacz Tracer 400W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Wyjmij jedną kość ramu i zobacz jak się zachowuje system :), po czym zamień rolami kostki ..i testuj. Ja obstawiam ze to ten nedzny tracer nie wyrabia. PozdroTo samo uważam, jeszcze spróbuj inny bios do płyty głównej, bo K8N4-E miewała nieudane biosy. Pewnie i tak tracer 400W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shogo23 Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 pakuje za kazdym razem nowy bios jak tylko wyjdzie i roznicy nie ma to samo, kostki ramu zamienialem ale jeszcze pojedynczo nie testowalem widze ze wiekszosc obstawia zasilacz jednak trzeba bedzie zamienic. A ja jeszcze raz sie zapytam jak bym chcial ten ram memtest-em potraktowac to ile bym musial czekac bo ostatnio czekalem 4godz i sam przerwalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...