lewy Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 (edytowane) Mam w domu ustawionoą sieć lan. Komputer A udostępnie kabelkiem neostrade komputerowi B . Komputer A ma ponadto karte Wi-fi (DWL-G520) . Jak połączyć komputer A przez Wi-fi z laptopem (ma karte wifi) , tak żeby na laptopie był internet ??? Po zainstalowaniu kart w trayu pokazało mi sie połączenie sieci bezprzewodowej , utworzyłem na A sieć , nagrałem pliki konfiguracyjne na flasha , i wgrałem na laptopa , ale ani jeden ani drugi nie wykrywa żadnej sieci bezprzewodowej . Byłbym wdzieczny gdyby ktoś mi wyjaśnił krok po kroku co mam ustawić (na obu win XP). Przeszukałem forum, ale nic nie znalazłem. Ostatecznie prosze o jakieś linki . Z góry dzięki. Edytowane 7 Kwietnia 2006 przez lewy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 najprosciej siec Ad Hoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Sterowniki były złe , sieć już śmiga . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...