Raufik Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Mam pytanie: zainstalowalem linuxa (Mandriva 2006) jakis czas temu, wszystko fajnie tylko nie wiem jak zmienic w LILO zeby WIN XP byl uruchamiany jako domyslny system? Bo czesciej go uzywam, a pamietanie przy wlaczaniu kompa jest uciazliwe. Z góry dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Mam pytanie: zainstalowalem linuxa (Mandriva 2006) jakis czas temu, wszystko fajnie tylko nie wiem jak zmienic w LILO zeby WIN XP byl uruchamiany jako domyslny system? Bo czesciej go uzywam, a pamietanie przy wlaczaniu kompa jest uciazliwe. Z góry dzieki niedługo będą padały teksty w stylu "zainstaowalem linuxa, ale nie wiem po co mi on' jakiś edytor i edytuj plik lilo.conf potem przeładuj lilo i juz albo skorzystaj z jakiegos draka p.s. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raufik Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 niedługo będą padały teksty w stylu "zainstaowalem linuxa, ale nie wiem po co mi on' Dzieki!! p.s. nie kazdy jest taki "genialny" od samego początku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lofix Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 (edytowane) LILO Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez lofix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...