jendor Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Mam router g604t d-linka podlaczany do neo. Podlacza sie do niego 2 kompy: laptop z kartą intel 2200BG (taka z centrino) i d-link dwl-520+. Wszystko jest dobrze przy polaczeniu z netem. Problem jest jednak taki, że w kompie mam padniętą nagryware i chce na razie nagrywac na laptopie. I tu zaczyna sie mój problem. Udostepniam pliki na komputerze, kopiuje je z niego do laptopa przez moje miejsca sieciowe a ku mojemu zdziwieniu przesyła się wolniej niz przez neta. W przypadku 700 mb przesyła się 2,5h. Moze mam cos zle w konfigu routera?? Dodam, że karta w laptopie obsługuje standard g a w kompie b, ewentualnie mozna wgrac stery ktore zmieniaja na 44 mb/s. Co jest przyczyną tak marnego transferu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jendor Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Aha. Router chodzi w trybie mixed czyli ani w b ani g Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 (edytowane) ustaw wszystko recznie tryb pracy b Edytowane 7 Kwietnia 2006 przez avecezary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jendor Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 ustaw wszystko recznie tryb pracy b I nadal [gluteus maximus]. Moze są jakieś specjalne progsy do przesylania plików przez Lan?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...