HucK Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Heej Mam pytanko, czy jest taki program, który by włączał kompa o 12 i wyłączał o 23 i automatycznie stawiał serwer? Bo mój kolega ma postawiony serwer w MUonline, a nie chce, żeby komp chodził cały czas. PS. Zeby nie było awantury. Robienie w tej grze serwerów jest LEGALNE, gra jest DARMOWA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 (edytowane) Heej Mam pytanko, czy jest taki program, który by włączał kompa o 12 i wyłączał o 23 i automatycznie stawiał serwer? Bo mój kolega ma postawiony serwer w MUonline, a nie chce, żeby komp chodził cały czas. PS. Zeby nie było awantury. Robienie w tej grze serwerów jest LEGALNE, gra jest DARMOWA uruchamianie komputera o zadanej godzinę można zrealizować przez tzw. alart RTC ustawiony w BIOS uruchomienie programu przez autostart zamknięcie systemu/wyłączenie komputera, przez ustawienie w harmonogramie zadań zlecenia wykonania pliku w określonym czasie, tym plikiem może być skrypt: .vbs z zawartością: Set WshShell = WScript.CreateObject("WScript.Shell") WshShell.Run ("shutdown -s -t 00") lub plik .bat z zawartością: shutdown -s -t 00 Edytowane 7 Kwietnia 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik9000 Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 a to ciekawe :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...