bortas Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 podobno w IDEII wyszedl maly blad (a konkretnie w POPach) wysylanie sms'a na nr 77777 o tresci A powodowalo doladowanie konta - nie wiem jaka suma, biorac pod uwage ze niektorzy wysylali ile mogli to nabijali sobie na rachunek ile wlezie (BTW wlezie tylko 5000zl tyle nabili najlepsi:) znajomy z uczelni nabil do 2300zl :) - chodzi oczywiscie do doladowanie konta no ale spokojnie !!! jak to z takimi przekretami bywa ktos wylapal sprawe i wszystko sie skonczylo:) zaczeli ludziom kase odejmowac, najlepsze jest to ze przez ten czas mozna bylo se gadac ile wlezie:) tyle ze obecnie niektorzy maja ujemne (i to bardzo nawet do -2000zl) konto slyszal ktos o tym? 100% prawdziwa wiadomosc bo sam u kumpla sprawdzlaem az mi sie wierzyc nie chcialo, no ale jakos niechce mi sie wierzyc zeby ludziom zabrali po ok 2300 (przez to niektorzy sa pod kreska:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 niezle, ale nie slyszalem nic o tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 <span style="color:red;">[ciach!]</span>a a mialem popa i nic nie wiedzialem <span style="color:red;">[ciach!]</span>a ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 probuje znalezc cos w necie o tym ale nigdzie w zadnych serwisach niema - w sumie trwalo to od wczoraj i dzis to zablokowali wiec ni ema za czym plakac, pewnie jutro lub pojutrze bedzie mozna gdzies o tym przeczytac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 a pamiętacie, jak niby nokia 3210 miała miec on board antyradar? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ash Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgadza sie wszystko. Znaczy sie nie wiem jak z tym doladowywaniem konta. Ale ja majac puste zupelnie konto wysylalem smsy..ile wlezie :mrgreen: I co najlepsze dochodzily :) W nastepny dzien moj pop byl zupelnie bezuzyteczny. Gdy zadzwonilem do biura obslugi klienta to mi powiedzieli ze w poprzedni dzien mieli jakas duza awarie i dzis to naprawiaja dlatego tez zaden telefon w popie nie dziala. Tak ta sprawa wygladala mniej wiecej....teraz juz dziala i usuneli niestety wszystkie bugi ;) Ale co sie nawysylalem to moje :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 co byly numery to byly, koles mial tel przy radiu i mu bzykalo, a przypadkowo staly paly :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 a pamiętacie, jak niby nokia 3210 miała miec on board antyradar? :lol:moze nie byl to anty radar ale fakt ze dzialalo... jak dla mnie to radar musi posiadac pewna moc, mimo wszystko komorka mogla lapac jakies zaklocenia (odbite interferujace fale) i zaczynala buczec - tak jak teraz radio buczy jak tel dzwoni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 brat kumpla nabił 300zł. ale nie pochwalam tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Siostra kumpla nabiła 1600zł :] podobno :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Bortas wiesz ze mam popa i dopiero sie teraz dowiaduje? :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Abonament rulz! :mrgreen: Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Jeśli to prawda to czemu <span style="color:red;">[ciach!]</span>a dopiero teraz się o tym dowiaduje...:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 a pamiętacie, jak niby nokia 3210 miała miec on board antyradar? :lol:moze nie byl to anty radar ale fakt ze dzialalo... jak dla mnie to radar musi posiadac pewna moc, mimo wszystko komorka mogla lapac jakies zaklocenia (odbite interferujace fale) i zaczynala buczec - tak jak teraz radio buczy jak tel dzwoni :) buahahhahahha to nie dziala! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 bruce - ja expertem nie jestem :) peace :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Bortas wiesz ze mam popa i dopiero sie teraz dowiaduje? :evil: :evil: :evil:sam dowiedzialem sie jak juz usuwali kase z kont :) a co chcialbys teraz miec ujemne? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 bruce - ja expertem nie jestem :) peace :) peace, my brother ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...