Skocz do zawartości
grzesiek111

Jak Podpiac Napiecie Do Msi 7800gt

Rekomendowane odpowiedzi

stalem sie posiadaczem nowego kompa-niestety nic nie bylo powpinane-tylko powkladane podzespoly.wszystko juz podlaczylem ale mam problem z karta geforce MSIgx7800gt.jest ona wsadzona do ASUS A8N-SLI Premium.krta w ogole nei wstaje,monitor nei widzi tez zeby byla lacznosc.od karty wychodzi dodatkowe zasilanie i na koncu sa 2 normalne 4pinowe wtyczki-JAK MAM JE PODPIAC zeby karta zaczela pracowac?!?! od 2 godzin robie wszystkie mozliwe kombinacje i nic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra ale z tego PCIe connector odchodza 2 kable zasilajace.Zasilacz mam jakis mercury 400W.

Sytuacja jest taka-jestem w irlandii i kompa sprowadzilem z Polski.Przed wysylka moj tata wszystko sprawdzal i bylo cycus glancus.komp przyszedl i za cholere nie chcialo grafiki wykryc.wiec porozlaczalem wszystko i od nowa zlozylem-no i TYLKO z grafika mam problem.takze zasilacz wyrabia wszystko zaczyna lazic po uruchomieniu ale slychac ze grafiki nie wykrywa-ani monitor ani komp.tak samo chodzi bez niej jak i z podpieta grafika.na plycie mam dodatkowe zlocze pin4 ale czytalem ze podlacza sie do neigo zasilanie tylko wtedy jak sie ma 2 karty sli.a ja na razie mam jedna i mnie [ciach!]ica strzela.po 4 meichach kompa mam i hu.. nie moge uruchomic.to na pewno problem z dodatkowym zasilaniem.juz nawet wszystko inne odlaczylem i podlaczylem TYLKO karte do zasilacza(tez myslalem ze moze nei wyrabiac) ale NIC SIE NIE DZIALO.zadnej reakcji ze strony karty-tylko wiatraczek sie kreci.a stan karty idealny-nie ulegla uszkodzeniu.sorry ze tak zamotalem ale ejstem max wpieniony i licze na wasza szybka pomoc w rozwiazaniu problemu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi