Kiser Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Witam. Otoz mam problem.. Sciagnelem Japonska gre ktora wymaga ustawienia jezyka japonskiego w systemie.. Mam Windows Me i niewiem jak zainstalowac jezyk japonski.. czy moglby mi ktos pomoc? Z Gory Dziekuje.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 w zwiazku z liczynymi pytaniami odnosnie instalacji/dodawania/zmieniania jezyka ktos madry powinien zrobic faq z informacja na ten temat pozdrawiam ps- sgj wiesz ze do ciebie pije ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiser Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Odpowie mi ktos? bo zaczynam byc desperatem -.-.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiser Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Moze wie ktos jak sie lamie hasla w BootMagic (7.0)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tallib Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Panel kontrolny-opcje regionalne i języków [mam english version]-advanced-język japoński-apply. That's all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...