Skocz do zawartości
ukiwarjat

Porblemy Z Systemem - Mało Miejsca Na Dysku

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam pewien problem od niedawna, mianowicie w moim Win Xp sp2 cos oszalalo...potrafie z jednej partycji cos usunac lub wyciac i wkleic na inną, a system caly czas pokazuje mi ze na tej partycji (tak jak bylo przed w/w operacjami) jest tylko 23 MB miejsca wolnego...

CO robić ?

Na forum nie doszukałem sie takiego problemu.

Robilem scandiska, defragmentacje, skanowanie antywirem, ad aware i Bóg jeden wie co jeszcze, ale nie pomoglo...

Prosze o pomoc. Dysk powinien juz pokazywac wolnego miejsca pare GB. Ta partycja ma 110 GB, a zapelnila sie przez DC++. DC++ nie ma zadnych plikow w incomplite.

Nie chce mi sie robic reinstala po 3 dniach czystego systemu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

może powinieneś opróżnić kosz

kosz jest pusciutki :/

zrobilem tak :

wszedłem na tą partycję, zobaczyłem ukryty systemowy folder "RECYCLER", wszedlem do niego, a tam folder "NPROTECT" ktory zajmowal ponad 4 GB. Wywalilem z niego wszystko procz jakiegos 1 pliku systemowego. Ciekawe czy system to przezyje. Robie restart i sie okaze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie w tym folderze sie wszystko zbiera i ciagle musze z niego cos usuwac i to z kazdej partycji wiec wywale tego NSW :) Poza tym zaczal mi sie tragicznie wieszac komp, co mi sie bardzo nie podoba.

nie musisz wyrzucać NSW, wystarczy ze przełączysz tryb pracy kosza z rozszerzonego na standardowy, możesz to zmienić we właściwościach kosza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi