fit Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 no bo pompka najczesciej ma dolot większy... składałem dzis swój pierwszy wc i zbiornik nie miesci mi sie w budzie (nagrzewica od poldka tak :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 kupic np w castoramie przejsciowke, cala miedziana koszt 1 pln ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 ja swoje plastykowe kupiłem w motoryzacyjnym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 albo u mate Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...