humax5400 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Aktualnie posiadam taki sprzęt: Athlon 3000+ s. 754 Epox 8KDA3J 1 GB Ram GeForce 5500 Galaxy ;) 420W NeoTec itp. Mam pytanie, bo chcem zmienić karte graficzną. Zauważyłem że te karty na AGP są cholernie drogie. Co myślicie o tym gdybym wymienił sobie płyte główną na s. 754 z PCI-E i kupił jakąś dobrą karte graficzną ? Bo przesiadka na s. 939 mi sie nie widzi, bo za drogo. Jeżeli to dobry wybór to którą polecacie. Kiedy można się spodzieważ procesorów TURION ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remiky Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Aktualnie posiadam taki sprzęt: Athlon 3000+ s. 754 Epox 8KDA3J 1 GB Ram GeForce 5500 Galaxy ;) 420W NeoTec itp. Mam pytanie, bo chcem zmienić karte graficzną. Zauważyłem że te karty na AGP są cholernie drogie. Co myślicie o tym gdybym wymienił sobie płyte główną na s. 754 z PCI-E i kupił jakąś dobrą karte graficzną ? Bo przesiadka na s. 939 mi sie nie widzi, bo za drogo. Jeżeli to dobry wybór to którą polecacie. Kiedy można się spodzieważ procesorów TURION ? Ja bym na twoim miejscu posrzedawał proca, płyte gł. , grafe i wymienił na semprona 3000 s939, płyte asrocka s939 lub epoxa ultra i grafe 6600 ge galaxy(ładnie się kręci do gt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 W zależności od ilości $$$ albo zrób to co radzi remiky albo też zmień mobo na coś z PCI-E i kup sobie GF6600GE. W AGP się nie pchaj bo po pierwsze drogo, a po drugie rozwiązanie to jest całkowicie nieprzyszłościowe!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 No właśnie zastanawiam się nad zakupem czegoś takiego : Epox EP-8NPA SLi nVidia nForce4 SLI http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=25680 Za dużo strace jak sprzedam procka itp. Czy mój zasilacz bez problemu będzie działał na tej płycie głównej ? Zamierzam jakoś w wakacje zakupić Turiona + GeForce 7900GT (a później może drugi egzemplarz). Nie chcem się przesiadać na platforme s. 939 bo nie mam kasy na nowego proca, a na s.754 moge przeciez Turiona kupic. Co o tym myślicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...