forest666 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Jestem w sieci lokalnej i administrator ma mnie zmienic na ZEW IP i pyta sie czy sie czy potrzebuje port TCP i UPD czy tylko TCP ?? Mozecie mi pomoc, bo nie jestem obcykany w temacie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Prawdopodobnie chodzi o przekierowanie portow jakiegos p2p - jesli tak to TCP i UDP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest666 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Z tego co sie dowiedziale, ze wystarczy, ze odblokuje mi porty z ktorych korzystaja programy DC++, Torrent, Emule, itd. Mi zalezy na mozliwosci pelnego sciagania plikow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaj* Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Kazda aplikacja wyraznie okresla lub pozwala okreslic port na ktorym ma nasluchiwac - i tenze port oraz protokol nalezy przekazac adminowi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...