kabull Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Dziś około godziny 22:26 został stwierdzony zgon dwóch procesorów :cry: . Oba zmarły na skutek spalenia. Dzielnie spełniały stawiane przed nimi wymagania i słurzyły wiernie przez 4 lata. Trzeci znajduje się w stanie krytycznym i najprawdopodobniej jego koniec jest bliski. :cry: Jest to tragiczna dle mnie chwila a więc proszę pozostałych Tweakowców o minutę ciszy...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 amen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 :cry: :cry: wyrazy wspolczucia - jak sie spalily to trzeba kupic nowe 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 minelo juz wiecej niz minuta wiec powiedz co im zrobiles ze az 3 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 minelo juz wiecej niz minuta wiec powiedz co im zrobiles ze az 3 ? No właśnie :? I jakie to były procki?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Trzy AMD jedna K5, jedna K6 i jedna 586. Ta ostatnia jest w stanie agonii. Ja tylko chciałem sprawdzić czy nadal działają. :cry: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Coz widac ze ich czas dobiegl konca :( teraz sobie mozesz z nich wisiorek zrobic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Wyrazy wspolczycia, niech ci ladnie klucze ozdabiaja. Jak to zrobiles ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zrobie z nich trzy breloczki i opchnę na allegro ze ok. 50zł każdy :lol: . Ludzie i tak to kupią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zrobie z nich trzy breloczki i opchnę na allegro ze ok. 50zł każdy :lol: . Ludzie i tak to kupią. Ja tam bym to spylil za min. 75zl bo w koncu breloczki z takich prockow to dzis rarytas :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 A jak bym napisal ze byly przywiezione z usa to mys;icie ze pujdą za ok 100zł :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zrobie z nich trzy breloczki i opchnę na allegro ze ok. 50zł każdy :lol: . Ludzie i tak to kupią. Ja bym tego nie sprzedawał...a gdzie sentyment :?: :?: 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Trzy AMD jedna K5, jedna K6 i jedna 586. Ta ostatnia jest w stanie agonii. Ja tylko chciałem sprawdzić czy nadal działają. :cry: . K5=586 czyz nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 A jak bym napisal ze byly przywiezione z usa to mys;icie ze pujdą za ok 100zł :lol:chyba za 100$ :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ash Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zrob bryloczki, wystaw na allegro i sam sie przekonasz :D Moze i zejda a moze i nie... Ale zapewne pojda jak nie przesadzisz z cena ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Trzy dni bez netu.... To buyło straszne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 ano takie zycie... ja tam mam breloczek z pentium 60 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...