pypson Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Czy ktoś z Was już używa Akumulatoa 4400mAh i jak sie sprawdza?? Jama Acera Aspire 3003wlmi i baterka trzyma 1-1,2 h .Ciekaw jestem czy ta nieoryginalan potzyma znacznie dłużej mam nadziję ze tak. Najtańsza na Allegro jest za 379 brutto lecz w sieci widziałem nawet za ponad 500 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=95388552 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
contradanza Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Czy ktoś z Was już używa Akumulatoa 4400mAh i jak sie sprawdza?? Witam, Posiadam oryginalny akumulator 4400mAh od Acera i właśnie jestem po teście (bateria jest używana od 5mc i w tym czasie korzystałem z niej może z 15 razy) i dzisiaj padł rekord (grafika skręcona na minimum, procek na 800) dojechałem do 5 godz. i zostało jeszcze jakieś 5%, więc wynik jest imponujący (używam notebook hardware control - zmniejszone napięcie do 0,716V) na oprogramowaniu od Acera chodził ok. 4,5 godz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 w 1694 też miałem baterię 4400 i powiem szczerze, że była naprawdę mocna, trzymał mi spokojnie 3,5h bez katwowania się najciemniejszym obrazem, ogólnie na Twoim sprzęcie powinno potrzymać około 2,5h ze względu na Semprona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scott_77 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 używam notebook hardware control Witam. Mam Acera TM 2414 i chciałem Cię zapytać czy można zainstalować to oprogramowanie ( NHC) jeśli mam już to od Acera - ePowerManagement. Nie będą tworzyły konfliktów?? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik2k Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 (edytowane) mozna instalowac, nie bedzie konfliktow. pzdr Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez Kazik2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aceraspire Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 U mnie w Aspire 5512 wyłączone wszystko Wear Level 4 procent i 5 godzin i 10 minut to mój rekord. Aspire 3613 z nową baterią 4400 wytrzymuje z drutmodem 4h i 10 minut CPU DYNAMIC SWITCHING ale to jeszcze nie wszystko. Pozdro P.S Koszt bateryjki to 449 zł nowa nie używana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M_ Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 w 1694 też miałem baterię 4400 i powiem szczerze, że była naprawdę mocna, trzymał mi spokojnie 3,5h bez katwowania się najciemniejszym obrazem, ogólnie na Twoim sprzęcie powinno potrzymać około 2,5h ze względu na Semprona3,5h - takiej pojemnosci bateryjka jest w acerach serii 3020. Biorac pod uwage, ze on nie ma radeona, to spokojnie 3:20-3:30h pociagnie. Ja mam tyle na 5024 po obnizeniu napiec na procesorze, obraz dosc ciemny (50% - na kablu tez mam tak ustawione), ale za to z wifi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...