Skocz do zawartości
yyy...ja

Zabiłam Go - Pomocy Proszę

Rekomendowane odpowiedzi

a ja mam podobny problem.... tylko że ja mojego laptopa oblałam cieczą mur.gif i on piszczy po uruchomieniu <moment kiedy powinien się rozjaśniać> i się nie rozjaśnia ani troszkę <widoczny obraz w tle> zalany został tydzień temu.. wysuszony dokładnie został.. i na początku było tak samo ale zrobiło się tam jakieś spięcie przy zawiasach "te kabelki" i... działał.... poza plamką w rogu.... i jak się go przechylało to ten ekran ciemniał a jak miał "właściwą pozycję działał" ... i wczoraj po zmianie pozycji ekranu... ściemniał i już się nie rozjaśnia.. komp działa normalnie...

dodam ,że ma on jeszcze 3 miesiące gwarancji (pewno teraz to nie mur.gif ) i był już wcześniej kilka razy w serwisie <nie odpalał się tzn. działał a ekran nie cały czarny i z tą matrycą to coś od początku nie tak, a i na samym początku pojawiały się jakieś paski na niej i się zawieszał>

PROSZĘ O SZYBKĄ POMOC!!! BO NIEZNAM SIĘ NA TYM ANI TROSZKĘ icon_redface.gif

A ZALEŻY MI NA CZASIE

znaki mojej "wpadki" usunęłam z: klawiatury, tylnią obudowę odkręciłam i tam prawie nie dotarło i chyba nic dej nie ma.. ale nie wiem bo więcej się boje odkręcać... a no i odkręciłam ten jeden zawias <zabezpieczenie> kabelków między laptopem właściwym a ekranem...

POMÓŻCIE KOBIECIE W POTRZEBIE..

BŁAGAM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sama to mogłabyś go jedynie przeczyścić. Ale jeżeli piszesz ze zrobiło się jakieś spięcie to podejżewam że mogło coś sięspalić w wyniku tego spięcia, dlatego raczej proponuję naprawę w serwisie (oczywiście pogwarancyjną bo to nie podlega gwarancji), raczej go nie rozbieraj bo możesz tylko pogorszyć sytuację, udaj się do specjalistów;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi