luki2 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 ' date='15 kwi 2006, 02:51' post='2081720'] re Luki Tak sie akurat sklada ze jestem sprzedawca i jesli chodzi o prawo handlowe to znam je napewno lepiej niz Ty. To co napisales to wlasnie jest BZDURA i pobozne zyczenia klientow. Teraz klient moze jeszcze mniej niz wtedy gdy dzialala stara ustawa. I poczytaj sobie dziennik ustaw bo sie kiedys strasznie rozczarujesz w sklepie, a musisz wiedziec ze jesli sprzedawcy wisi to ze tupiesz nozkami i krzyczysz na caly sklep to napewno nie dopniesz swego. K. Wiesz, jak juz wspomnialem duzo zalezy od sprzedwacy. Jesli jest on skonczonym zlodziejem, ktory tylko oszukuje to niestety takie sklepy lepiej omijac szerokim lukiem i zyczyc im szybkiego upadku. Pozatym przeczytaj sobie powyzszy post, w ktorym napisalem jak mnie wspanialomyslnie potraktowano(po 14 dniach zwrot kasy)i z tego przykladu mozesz sie wiele nauczyc... Pozdrawiam ps. wiesz wszytko co napsialem nie jest kompletna bzdura i wez mi kitu nie wciskaj wiec podaj dokladnie o jaki punkt ci chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 luki2 ale co ma wspolnego "skonczony slodziej" do ustaw prawa hadlowego? Bzdury piszesz. Uzyj google luk... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...