arthi Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Mam taki kabelek, kiedys sluzyl on do podlaczenia mojego modemu do gniazdka telefonicznego...jest miedziany dwie zyly i w ogole, chce zrobic z niego audio: jack i te drugie....w kazdym razie bedzie sluzyl do polaczenia karty dziwekowej z wieza. Tylko jest ekranowany, bo nie wiem (a taki przeciez musi byc)..jak to poznac. Glupio zadawac, ale nie wiem :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Skrętki nie są ekranowane. Przejdź się do pierwszego lepszego sklepu elektronicznego i dokonaj poważnego zakupu w postaci dwużyłowego przewodu z ekranem. Pewnie będzie kosztował jakieś 50 groszy za metr. Wiem, że to wydatek spory ale opłacalny ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 szefie to nie jest skretka, to jest miedziany kabel, dwie grube zyly....!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 ja umiem odroznic kable i wiem czym polaczyc wierze a czym nie, skretka, BNC...to dla mnie nie sa tylko slowa.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Jezus, ekranowany to on nie jest, ale mozesz nim bez problemu polaczyc kompa z wierza. Do jednego kabelka podlacz mase (zamiast tego Twojego ekranu) a do dwoch pozostalych kanal lewy, prawy. Bedzie dzialac identycznie. Ale fakt, ze bardziej profesjonalnie byloby kupic zwykly kabel , 2 zyły - ekran. ile to kosztuje 70 gr za metr? Nie istotne...ale dzialac bedzie tak czy inaczej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Booozee, ale wsytd, przypomnialo mi sie jak cholera wyglada kabel ekranowyny....serio ale wstyd...co do jezusa, moj kabel ma dwie zyly, miedziane, wiec twoj pomysl nie wchodzi w gre...ale dzieki za pomoc i sorry za taki glupi post:P PS. ten moj, nie jest ekranowany, wiec pojde za wasza rada i kupie w sklepie za 60gr za metr...:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Najlepiej jak kupisz kabel ekranowany jednozylowy. Sonde podlanczasz do + a mase do - Wtedy masz najlepsza ochrone przed zakloceniami indukcyjnymi. Nie wiem dokladnie jak to sie bedzie mialo do pojemnosciowych, ale robilismy niedawno doswiadczenia z roznymi kablami (skretki, koncentryki, ekranowane skretki itp) i takie wlasnie polaczenie wypada najlepiej. Jak uzyjesz dwuch zyl w jednym ekranie to juz bedzie gorzej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 kabel do laczenia lini z modemem to ani skretka ani ekranowany to poprostu kilkuzylowy kabelek Manial: jesli chodzi o grubosc to to za cholere nie jest grube grube to sa dobre glosnikowe kable, ktore maja ok 3-5mm kup sobie dwuzylowy kabel z ekranem i tyle kosztuje to 0,5-1,5zl za metr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Najlepiej kup kabel dwuzylowy ale zeby kazda miala osobny ekran albo dluzszy kabel z jedna zyla (ekranowany) rozetnij na pol 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 a ja tak offtoic - Toms od kiedy KT400 obsługuje celerony?!? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 buahahahaah!!!!!! ;-) fumfel - to było ok....hehehe :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ale tez jestem ciekaw. Moze jakas przejsciowka? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Szymon faktycznie może jest jakaś przejściówka :) Poszukaj na necie może swego 233 mmx wsadzisz na nforsa2 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 No a czemu nie. Rany. Co ma piernid do wiatraka - dokladniej co nie moze miec :lol: To jest plyta pod celerona i P4 VIA. Czemu KT400 ma nie obslugiwac Celerona ? Moze zakonczmy ten off-topicowy watek bo jest w istoce bezsensu 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 No jeszcze tego nie grali zeby kt400 obslugiwalo celka daj linka do producenta plytki. Jakas nowa technologia weszla kt400 i celek no cuda niewidy sie tu dzieją. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 No a czemu nie. Rany. Co ma piernid do wiatraka - dokladniej co nie moze miec :lol: To jest plyta pod celerona i P4 VIA. Czemu KT400 ma nie obslugiwac Celerona ? Moze zakonczmy ten off-topicowy watek bo jest w istoce bezsensu 8)Ozesz... A ja na swoim BX mojego Durona puscilem :lol: :lol: :lol: Chyba podpis musze zmienic :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...