eGologic Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 wlaczam kompa, wkladam plytke windy i dyskietke z sterami do sata i kiedy trzeba wcisnac F6 to naciskam i nic sie nie dzieje i instalka jedzie dalej kiedy juz wszystko sie zrobi i wyswietla sie ekran ze za 15 sekund komp sie znowu uruchomi i pisze ze mam wyjac dyskietke to wyjmuje ja, jest restart a instalacja zaczyna sie znowu od poczatku probowalem cos zmienic w biosie i kiedy zmieniam opcje IDE SATA RAID function z enabled na disabled to wtedy instalka wogole sie nie chce uruchomic i pisze cos ze zla konfiguracja dysku itd. itp. ale wykrywa wtedy dysk w biosie bo jak jest enabled to nie wykrywa komp jest na plycie gigabyte ga k8ne i dysku samsung 80 GB SATA 2 aaa pomocy bo musze to dzis zrobic bo jestem za granica a jutro mam samolot z powrotem do polski i jak tego nie zrobie to bede mial wielkie problemy poza tym przepraszam za drugi temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 ustaw zworke na dysku zeby pracowal jako sata1 i popatrz dobrze w biosie jeszcze co do usatwien pamieci... powylaczaj co niepotrzebne i probuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eGologic Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 (edytowane) moglbys napisac ktora zworke ? bylbym wdzieczny Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez eGologic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Instrukcji z dyskiem nie dali? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eGologic Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 nie dali niestety wiec jesli by ktos mogl mi napisac to bylbym wdzieczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Na samsungu zworka na drugim od prawej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...