Shakell Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Mam wielki problem. Mianowicie skasowałem przez nieuwagę dwie ostatnie cyfry identyfikatora klienta z banku. Mam pierwsze sześć cyfr no i znam hasło. Czy jest jakiś sposób na przywrócenie oryginalnej zawartości?? numer był zapisany w notatniku skasowano dwie ostatnie cyfry i zmiany zostały zapisane - więc cofnij nie wchodzi w grę. Czy można to jakoś odkręcić?? Jeśli nie odzyskam tego numeru będe musiał wpisywać w czasie logowania cyfry od 01 do 99, chcę tego uniknąć - pomóżcie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeav Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 (edytowane) Czy można to jakoś odkręcić?nie:> _____________________ Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez xeav Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expi Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 cofnij sie w czasie :) Żart! Raczej się nie da. Chyba, że podczas wpisywania numeru konta jakis Keylogger zapisywał to w logu. masz jakis keylogger? Jeśli nie to chyba klapa! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raccmark Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 a moze tak z grubej rury przywrocic system sprzed edycji tego pliku??? ( o ile to xp) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 (edytowane) poszukaj coś o kodowaniu numerów kont bankowych, gdyż te numery podobnie jak np PESEL na ostatnich miejscach mają pozycje sprawdzajace wg pewnego algorytmu czy poprzednei liczby sa poprawnie wprowadzone... Zatem jeśli dotrzesz do algorytmu to mozę sie okaze iż da się wyliczyć ostatnie cyfry z wcześniejszych... :wink: Edytowane 10 Kwietnia 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...