camp-r Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Mam problem, Jestem posiadaczem płyty ASUSA model P4B533-E. Mam procesor P4 2,4 gHz jednak wykrywa mi tylko 1,8 gHz oprócz tego mam karte graficzna WinFast A280le - GeForce 4 Titanium 4200 128 mb AGP x8. Płyta ma AGP x8, ale w Windowsie i Biosie mam tylko x1/x4 :[ Co moge zrobic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenas Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Sprobuj zaktualizowac bios, na tej płycie działał mi p4 2.8 i nie bylo problemu. co do AGP to płyta ma x4 a nie x8 pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MODY89 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Miałem to samo kiedys na tej samej płycie:0 nie wiem dlaczego...... po prostu dzwignij FBS na 133 i powinno byc dobrze:) Pozdro:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Pasiak- Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Czy na tej płycie gł mozna bawic sie w overlocking bez zbytnich obaw o sprzet czy lepiej sobie darować? :-| :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Jeżeli płyta niema blokady PCI/AGP to sobie daruj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Pasiak- Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 B) heh no tak tylko jak sprawdzic czy ma blokade albo niema? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 w menu z ,,podkręcaniem,, powinno pisać cos tam coś tam FIXED 66/33 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Pasiak- Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 qrcze niewiem o jakie menu Ci chodzi :mur: za to w biose mam pci/agp frguency (cos tam jeszcze chyba :lol2: ) i jest 66/33 :-P dokladniej 66.66/33.33 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 No to giciarka :D Jak będziesz podkręcał i wartość będzie wynosiła tyle samo czyli 66/33 to znaczy że masz zablokowane B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Pasiak- Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 thx:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...