surix Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Ja miałem na 3Ghz 95x pkt. w 05 a po OC samej karty 1200 ledwo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) ale sie nacieszylem tym FX'em :] ...dwa razy sie odpal i zdechl :lol: :lol: :lol: bedzie wymiana na leadtek'a 6800le @ 16/6 bez doplaty :wink: Edytowane 18 Grudnia 2006 przez _Vip_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loolek Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 ale sie nacieszylem tym FX'em :] ...dwa razy sie odpal i zdechl :lol: :lol: :lol: bedzie wymiana na leadtek'a 6800le @ 16/6 bez doplaty :wink: farciarz :?: :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 ale sie nacieszylem tym FX'em :] ...dwa razy sie odpal i zdechl :lol: :lol: :lol: bedzie wymiana na leadtek'a 6800le @ 16/6 bez doplaty :wink: To ja też kupię 6600GT, zabiję go i chcę 8800GT :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mangas Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Witam. Mam pytanie czy ktos z forumowiczow moduje biosy kart graficznych? Pytam bo chcialbym swoja karte podkrecic ale cos niebardzo sie chce podkrecic obecne ustawienia na ktorych karta chodzi stabilnie to 466MHz-772MHz ,pamieci sa hynixa (HYDU28322 AF25) z tego co sie dowiedzialem maja 2,5ns i karta powinna sie dac wiecej podkrecic a nie chce na karcie zalozone jest chlodzenie Arctic Cooling NV Silencer 3rev.2 . Jest to model MSI FX 5900XT 128DDR. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Coś cieniutko pokręciłeś... :-P Jaki zasilacz? Pamięci powinny na luzie te 830mhz pociągnąć bo jak pisałeś mają 2.5ns, co do Gpu to różnie bywa.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mangas Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Coś cieniutko pokręciłeś... :-P Jaki zasilacz? Pamięci powinny na luzie te 830mhz pociągnąć bo jak pisałeś mają 2.5ns, co do Gpu to różnie bywa....zasislacz to Tagan tg380-u01-380W, procek AMD ATHLON 2800+XP BARTON podkrecony do3200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Czym kręcisz? jakie temp na Gpu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 w msi nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 w msi nie ma :? tego nie wiedziałem, troche doopowato :-P ale można sprawdzic czy radiator chłodny/ciepły :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seraf Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Moim zdaniem przekroczysz 7k :D bez problemu....surix niezle teksty dawales kiedys w komentsach o fx na dawnym tweaku. wiem ze lubisz ta karte ale .... Teraz dopiero zalapalem twojego nicka :-)) tutaj masz lagodniejszy ton :-) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 (edytowane) surix niezle teksty dawales kiedys w komentsach o fx na dawnym tweaku. wiem ze lubisz ta karte ale .... Teraz dopiero zalapalem twojego nicka :-)) tutaj masz lagodniejszy ton :-) pzdr wydoroślałem ^^ pozatym ta karta kiedys kiedy wyszedł r300 nie była zła, miała bardzo podobna wydajność do R9700 i prawie wogóle nie odbiegała od tych kart, tylko że teraz wiadomo co się dzieje jak karta będzie musiała przetworzyć ps 2.0..... Edytowane 30 Grudnia 2006 przez surix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seraf Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 wydoroślałem ^^ pozatym ta karta kiedys kiedy wyszedł r300 nie była zła, miała bardzo podobna wydajność do R9700 i prawie wogóle nie odbiegała od tych kart, tylko że teraz wiadomo co się dzieje jak karta będzie musiała przetworzyć ps 2.0.....ale w komentsach do artow na dawnym tweaku dawales niezle okraszone lacina kuchenna teksty :-) naprawde duza zmiana :-) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 (edytowane) ale w komentsach do artow na dawnym tweaku dawales niezle okraszone lacina kuchenna teksty :-) naprawde duza zmiana :-) pzdr Dawne czasy.. :razz: pisze się głupoty jak się było trollem neo+ :lol: :lol: Edytowane 16 Stycznia 2007 przez surix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 (edytowane) @pietach Widze że sprzedajesz swojego FXa :| ja już za niedługo też się pożegnam z nim :sad: Edytowane 16 Stycznia 2007 przez surix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietach Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Karciocha fajna ale jednak to jest NV35 - trochę kuleje w nowszych grach. Mam monitor LCD 19 cali panoramiczny to granie w 1024x768 mija sie z celem. FarCry śmiga ładne w 1440x900 część detali na srednie a część na wysokie ale za to FEAR to już porażka - dla 30fps-ów to trzeba dać 800x600. Zastanawiam się nad 6800XT i odblokowac potoki ale to najpierw musze poczytac wątek o tej karcie - kusi mnie też na 6800GS ale jak na mój komp to szkoda tyle kasy pakować w AGP i to jeszcze na Athlonie XP. PS.A jak podoba się prezentacja karty w aukcji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
udam_u Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Surix doszedł mój e-mail z biosami..? Pozdrawiam!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 (edytowane) Nie doszedł :? a później wogóle o tym zapomniałem i już się nie odezwałem..... :-P aha i przyślij ok :rolleyes: , pytanie jeszcze.. czy bede mógł je gdzieś umieścić żeby ludzie mieli łatwy dostęp do nich? :) pzdro @pietach imo bdb opis :D Edytowane 17 Stycznia 2007 przez surix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
udam_u Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Nie doszedł :? a później wogóle o tym zapomniałem i już się nie odezwałem..... :-P aha i przyślij ok :rolleyes: , pytanie jeszcze.. czy bede mógł je gdzieś umieścić żeby ludzie mieli łatwy dostęp do nich? :) pzdro @pietach imo bdb opis :D Biosy zostały wysłane! Dobrej zabawy życzę! Pozdrawiam!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 (edytowane) Biosy zostały wysłane! Dobrej zabawy życzę! Pozdrawiam!!! Dzięki za te biosy ;), mam pytanie czy można zwiekszyć V na gpu biosem? Bo tam tylko wersje z low voltage są :D Edytowane 17 Stycznia 2007 przez surix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
udam_u Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Dzięki za te biosy ;), mam pytanie czy można zwiekszyć V na gpu biosem? Bo tam tylko wersje z low voltage są :D Jest tez katalog Normal GPU Voltage ;) proponuje zająć się biosem z tego katalogu-390_700. Najwięcej jest tych z Low GPU Voltage bo najwięcej kombinowałem z obniżaniem napięcia. Mozna zmieniać napięcia ale nic ponad 1.4V nie uzyskasz edytując bios... nawet jak ustawisz 1.5 V - bo takie jest ograniczenie sprzętowe. Pełne FX5900 miały inny układ odpowiedzialny za regulacje napięcia. Pozdro!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Aha, no to zobacze te biosy ale chyba dopiero na weekend bo teraz buda omg. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...