Rikki Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Wg. was kto robi najlepsze karty z serii 5900 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Wg. was kto robi najlepsze karty z serii 5900 ??Ja miałem FX 5900XT Gainwarda w wersji GS i byłem bardzo zadowolony. Z tego co pamiętam pierwsze serie Leadteka były niezłe, potem dawali we wszystkich egzemplarzach pamięci 2,8ns. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Ja miałem FX 5900XT Gainwarda w wersji GS i byłem bardzo zadowolony. Z tego co pamiętam pierwsze serie Leadteka były niezłe, potem dawali we wszystkich egzemplarzach pamięci 2,8ns. Pozdrawiam. Ta v.e.n.o.m-a też niby ma 2,8ns (widziałem na właśne oczy) i pamięci pracują na 915 więc chyba złe nie są. Leadtek wogóle ma na kartach pamięci dobre do o/c (patrz moja karta). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 no panowie w ten weekend powalcze znowu o wieksze wyniki :D mam nowy bios do mobo wiec moze dojade do 2700 MHz na procku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Hehehe walcz i idź po zwycięztwo w walce o punkty :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Ma ktoś z was obliviona, jak chodzi przy 1024x768 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam35 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Ja mam.Lepiej nie odpalaj.Na samym początku 1024x768 ustawienia średnie nie da sie trafić kursorem w opcje.Nie sprawdzałem ile jest klatek bo sie wkurzyłem i wyłączyłem.Grafa fajna,extra bumpmaping i oświetlenie ale takie wymagania.Zupełnie nie ma różnicy pomiędzy 1024x768 textury large,a 800 x 600 textury medium.Ta gra ma moim zdaniem tak skopany kod że szkoda słów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
udam_u Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 (edytowane) Ja mam.Lepiej nie odpalaj.Na samym początku 1024x768 ustawienia średnie nie da sie trafić kursorem w opcje.Nie sprawdzałem ile jest klatek bo sie wkurzyłem i wyłączyłem.Grafa fajna,extra bumpmaping i oświetlenie ale takie wymagania.Zupełnie nie ma różnicy pomiędzy 1024x768 textury large,a 800 x 600 textury medium.Ta gra ma moim zdaniem tak skopany kod że szkoda słów.Ta gra trafia w pięte ahillesową FX'a - PS 2.0 :) Zresztą z Morrowindem też pamiętam tak było...GF4Ti musiałem kupić, żeby sie nacieszyć wodą B) EDIT: Ponoc na radeonie 9500Pro da się już grać :) (nie mylić z 9550 :D) Pozdro!!! EDIT2: Ponoc w pliku init da sie wyedytowac wlaczenie Pixel Shader 8.x Edytowane 21 Kwietnia 2006 przez udam_u Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Poniżej zamieszczam link do kilku wersji "dziwnych" sterowników. stery "nie całkiem" oficjalne UWAGA: W wersji "84.43 ULTRA-BETA" jest, chyba zwalony instalator, a więc: 1. Uruchamiamy plik *.exe 2. Instalujemy sterownik poprzez menedżer urządzeń 3. Ponownie uruchamiamy instalatora. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
udam_u Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Siemasz suchy!!! Zmieniles nr gg..? Cos sie nie moge dobic do Ciebie..? PS. Ktos z watku FX bedzie moze dzis/jutro we Wrocławiu na targach komputerowych..? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 (edytowane) Ja mam 50 km ale niestety nie będe :? Edytowane 22 Kwietnia 2006 przez surix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Ja też nie mam wcale aż tak daleko ale nie pojade :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 panowie co tak ucichlo :) moje nowe wyniczki mozna zobaczyc w sigu :P teraz tylko czekaja mnie mody bo juz wiecej nie wycisne bez nich :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 (edytowane) Nieźle 6,5 w 3dmark03 dobry wynik, pamiętam że na początku jeszcze w tamtej czesci kiedy wszyscy mieli 5900Xt to miałeś niższee wyniki wiec duża poprawa, bedziesz robił v-moda? Ja niestety nie kręce jak juz to proca, ale za niedługo Abit IC7 :twisted: i na maXa kręce (mysle ze 7 to będzie w 03) B) :D Edytowane 23 Kwietnia 2006 przez surix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 (edytowane) jak kupie nowa grafe to zajme sie na maxa fx'em (az spale :D) predzej zrobie mody na mobo - tak mysle no a wyniczki wzrosly i to o sporo 3DMark 01 o 3k pkt, 03 o 800 pkt, AQ3 o 13k pkt :) Edytowane 23 Kwietnia 2006 przez DarkArrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 jak kupie nowa grafe to zajme sie na maxa fx'em (az spale :D) predzej zrobie mody na mobo - tak mysle no a wyniczki wzrosly i to o sporo 3DMark 01 o 3k pkt, 03 o 800 pkt, AQ3 o 13k pkt :) Tylko przy okazji nie spal czegos jescze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 heh :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 (edytowane) Ładny wyniczek ;) Pomęcz jeszcze tego FXa ;) Edytowane 23 Kwietnia 2006 przez v.e.n.o.m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Z tego co pamiętam to DarkArrow ma felerne pamięci. Gdyby rdzeń poszedł mu na 550 a pamiątki na 900 to chłopak spokojnie miałby 7000pkt. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 rdzen pewnie by dal rade tylko bym musial dac mu wieksze napiecie, a co do pamieci to tak sa one slabe 2.86 ns (prawdziwe :( - czyli teorytycznie max ok 780) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 A tak w ogóle to gdzie podział się luchuma ze swoją grafą ?? :blink: Dawno nie widziałem jego postów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 A tak w ogóle to gdzie podział się luchuma ze swoją grafą ?? :blink: Dawno nie widziałem jego postów...Chłopak maturkę ma, zarobiony jest. :) Pozatym zwaliła mu się już kilka misięcy temu karta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 A ja was jeszcze nie opuszczę :) Max dla mojej nowej grafy to obecnie 510/950 :) Testów w smarkach narazie nie robie, bo jutro wysyłam mobo na gware :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 no nuklear niech Ci mobo szybko naprawia i oc procka na ile sie da :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Na dniach też dołącze do klubu posiadaczy fx5900 ... chociaż wiele osób może się pukać w czoło kedy słysz, że ktoś jeszcze kupuj taką kartę graficzną. Ta karta ma dla mnie jedną podstawową zaletę ... nie ma problemów z zakładaniem W'uC'ta, to bardzo duży plus szczególnie po moich przejściach z GF 6600 :/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaki Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Witam od 3 dni cos sie dzieje z kompem a konkretnie: jak go odpalam to pokazuje roznego koloru paski kropki efementy obrazu (normalne) i rozmazane jednoczesnie :< ale czasem odpala sie i chodzi normalnie, lecz jak odpalam gierke i zaczynam grac to odrazu siada :< raz na 100 odplen moge grac w gry normalnie :< czy to moze byc jakis problem z karta czy raczej z zyms innym ? mam GF FX 5900 A350 pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
udam_u Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Witam od 3 dni cos sie dzieje z kompem a konkretnie: jak go odpalam to pokazuje roznego koloru paski kropki efementy obrazu (normalne) i rozmazane jednoczesnie :< ale czasem odpala sie i chodzi normalnie, lecz jak odpalam gierke i zaczynam grac to odrazu siada :< raz na 100 odplen moge grac w gry normalnie :< czy to moze byc jakis problem z karta czy raczej z zyms innym ? mam GF FX 5900 A350 pozdrawiam Dziwne, ze raz jest dobrze a raz zle-to by moglo wskazywac, ze anomalie wywoluje zasilacz... Ogolnie takie objawy maja karty, ktore juz sie popsuly albo niedlugo sie popsuja...i dolacza do krainy wiecznych artefaktow.... Pozdro!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Podaj config.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaki Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Podaj config.... Abit A7n8x-E Del athlon XP 2800 gf 5900 fx A350 1g ram zasilacz- Antec 430 Wat Truepower Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Grafa siada :? ja tesh tak miałem odpalałem 3d i paski, kropki, później już wogóle nie chodziła a 430 Anteca na bank wystarcza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...