Grinch Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Siema. Widizeliście TO? Dla mnie to totalna bzdura,bezsęs,syf, [ciach] :D i co tam można najgorszego wymyśleć. Ja niewiem moim zdaniem trzeba mieć nieźle poprzestawiane w głowie żeby brać w takim czymś udział, tak samo jak oglądać te bzdury. W ten oto sposób będziemy mieć kolejny "SUPER HICIOROWY" program rozrywkowy w naszje polskiej TV, a dokładniej w TVN (a tak ich szanowałem :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Za co nas tak telewizja karze??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Za darmo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 To bewnie bedzie na polszmacie lecialo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Nie no na TVN :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Za darmo :lol:od razu widac ze kolega nie oplaca co miesiac podatku od posiadania telewizora w wysokosci 14 pln z hakiem ... piracko sie oglada, co? :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 The Osbournes jest spoko ale tego debila to nie scierpie, bede pluł na TV i zwarcia jeszcze dostanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 o zesz ja ciebie ... jeszcze tego półpedała wzieli... jakby to była ta nowa wokalistka wariusmanx to bym jeszcze oglądał ;-) tvn - fakty, kropka nad i, pod napięciem rulzzz. p.s. zauważyliście, że co wprowadzi tvn to za jakis czas jest w wiadomościach, czy ogólnie jedynce... dwóch prezenterów w faktach potem byli w wiadomościach... tvn - pod napięciem, jedynka - na żywo, tvn kropka nad i, jedynka monitor wiadomości... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Za darmo :lol:od razu widac ze kolega nie oplaca co miesiac podatku od posiadania telewizora w wysokosci 14 pln z hakiem ... piracko sie oglada, co? :D :D :D Jaaa nieee ciiii..... :roll: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 o zesz ja ciebie ... jeszcze tego półpedała wzieli... jakby to była ta nowa wokalistka wariusmanx to bym jeszcze oglądał ;-) tvn - fakty, kropka nad i, pod napięciem rulzzz.czemu półpedał ja mu daje 100% albo wiecej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 od razu widac ze kolega nie oplaca co miesiac podatku od posiadania telewizora w wysokosci 14 pln z hakiem ... piracko sie oglada, co? :D :D :D jak chcą abonament to niech zrezygnują z reklam, a jak reklamy to niech spie****lają :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Kolejna supełprodukcja by TVN'n'CĄPANY :?. Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 moze nie odnosi sie to akurat do tego przykladu, ale moim zdaniem wszystko zmierza w kierunku wrecz idealnym. czekam na reality show gdzie beda sobie ludzie za kase robili krzywde a pozniej zabijali. mniej debili na swiecie bedzie. sam nie narzekam na to ze kolejne gowno jest bo telewizji praktycznie nie ogladam wogule. moze z 3h/miesiac (praca+studia+kobieta+wszystko co wiaze sie ze studiami/praca [kompz]+relaksacje weekendowe) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 o zesz ja ciebie ... jeszcze tego półpedała wzieli... jakby to była ta nowa wokalistka wariusmanx to bym jeszcze oglądał ;-) tvn - fakty, kropka nad i, pod napięciem rulzzz.czemu półpedał ja mu daje 100% albo wiecej :lol: półpedał bo ma żonę, więc nie cały pedał, kapisz :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 o zesz ja ciebie ... jeszcze tego półpedała wzieli... jakby to była ta nowa wokalistka wariusmanx to bym jeszcze oglądał ;-) tvn - fakty, kropka nad i, pod napięciem rulzzz.czemu półpedał ja mu daje 100% albo wiecej :lol: półpedał bo ma żonę, więc nie cały pedał, kapisz :?: Poprostu sie ukrywa. Hitler tez mial zone a byl pedalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 o zesz ja ciebie ... jeszcze tego półpedała wzieli... jakby to była ta nowa wokalistka wariusmanx to bym jeszcze oglądał ;-) tvn - fakty, kropka nad i, pod napięciem rulzzz.czemu półpedał ja mu daje 100% albo wiecej :lol: półpedał bo ma żonę, więc nie cały pedał, kapisz :?: ta jego 'zona' to musi byc tego... no... zeby nikogo nie obrazac to on mi wyglada na 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Krotko-cudownie ;-). Bleh, widac TVN robi sie gorsze od polshitu, a tak lubilem ;<. BB to przy tym mercedes :). Jejku, dali by przynajmniej jakas fajna dupe polskiej sceny muzycznej ew jakas aktorke a nie tego debila w czerwonych wlosach :<. Ehh. Co do polpedala bo on jest 100% ale sie ukrywa ;-). Zona to tylko podpucha, hehe :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 ot wystarczy nie ogladac a bedzie ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 tmq, tdk: w sumie co za roznica. poziom programu bylby podobny, a fajne dupcie to mozna poogladac na kazdym kroku - nie trzeba w telewizorze. chyba ze was kreci to ze one sa znane. w sumie nie wiem w czym jakas aktorka polska miala by byc lepsza od takiego typka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 sumie nie wiem w czym jakas aktorka polska miala by byc lepsza od takiego typka. no sorry jak ty wolisz patrzeć na jego trzeciego niż na kobitki ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 a nalepsze ze wszyscy przynajmniej raz zoabcza jak to wyglada... niektorzy bo lubia wisniewskiego a inni bo go niebawidza i chca zobaczyc jak z siebie durnia bedize robil na oczach milionow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 sumie nie wiem w czym jakas aktorka polska miala by byc lepsza od takiego typka. no sorry jak ty wolisz patrzeć na jego trzeciego niż na kobitki ;-) 1. czytaj co napisalem (ze zrozumieniem) 2. tak jak powiedzialem: popatrzec sobie moge wszedzie dookola na fajne babki a jak juz koniecznie musza byc aktorki to jest tyle zdjec na necie ze nie musze gapic sie w tv i jeszcze jakies durne reklamy ogladac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 ale porażka... brak słów, kto to będzie oglądał.??? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 ale porażka... brak słów, kto to będzie oglądał.??? 8O8O ja napewno nie... bez przesady 8O zawidolem sie na TVN !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 qpa i tyle nic więcej nie pisze bo już zostało napisane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Qurcze lepiej juz POLSAT albo TVN wzilaby się za robienie konkretnych programów, to wcale tak dużo nie kosztuje. "Chocby" cos takiego jak na Discovery programy jak gośc restaurował/budował jaguara i Cobre ... QFA u nas jest pełno napaleńców, którzy bez opłaty pokaża co i jak robia po kolei, czy chocby programy jak ktos przerabia bude kompa, tuninguja auto. Chetniej takie cos bym oglądal niz pana M.W. jak lezy w wyrze ze swoją żoną.. i robi kanapki.. I sądzę że ogladalnośc tez byłaby spora.. a koszt zrobienia takiego programu napewno mniejszy.. Jeśłi chodzi o kompy to napewno sporo chętnych by się znalazło,chocby na tym forum (chyba że wstydziliby się pokazac w takich programch.. :) ) jesli chodzi o auta to moja propozycja to SEPTIC - grupa napaleńców z Lubonia i okolic tuningująca auta.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Qurcze lepiej juz POLSAT albo TVN wzilaby się za robienie konkretnych programów, to wcale tak dużo nie kosztuje. "Chocby" cos takiego jak na Discovery programy jak gośc restaurował/budował jaguara i Cobre ... QFA u nas jest pełno napaleńców, którzy bez opłaty pokaża co i jak robia po kolei, czy chocby programy jak ktos przerabia bude kompa, tuninguja auto. Chetniej takie cos bym oglądal niz pana M.W. jak lezy w wyrze ze swoją żoną.. i robi kanapki.. I sądzę że ogladalnośc tez byłaby spora.. a koszt zrobienia takiego programu napewno mniejszy.. Jeśłi chodzi o kompy to napewno sporo chętnych by się znalazło,chocby na tym forum (chyba że wstydziliby się pokazac w takich programch.. :) ) jesli chodzi o auta to moja propozycja to SEPTIC - grupa napaleńców z Lubonia i okolic tuningująca auta.. Zgadzam sie z toba w 100%. Ten program na discovery byl zajebisty :D Cos takiego jak TVN to moze bym obejzal jezeli byl by ktos inny (aktorka :twisted: ) ale z tym baranem to nigdy :evil: :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 a ja tam się ciesze :twisted: 8) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 chocby programy jak ktos przerabia bude kompa, tuninguja auto. Chetniej takie cos bym oglądal niz pana M.W. jak lezy w wyrze ze swoją żoną.. i robi kanapki.. I sądzę że ogladalnośc tez byłaby spora. ta jasne. to ze tobie sie to podoba i chetnie bys co takiego ogladal (prawdopodobnie dla tego ze chcesz sie czegos ciekawego dowiedziec) a tamte programy to zupelnie cos innego i tym co to ogladaja wcale nie chodzi o to co tobie. mozliwe ze nigdy nawet nie mysleli (jesli moge uzyc tego slowa) o tym co ty i wybieraja co beda ogladac na zupelnie innej podstawie. zaloze sie ze ten program pobije kolejne rekordy ogladalnosci. coz, na miejscu sa slowa: popkultura, komercja, motloch, tlum, roboty. po co samemu sie zastanowic, jak sa madrzejsi ktorzy dobrze wiedza co chcesz i powinienes ogladac zeby sie rozwijac;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 wszystkie te reality show to" pic na wode fotomontarz" tylko kiepscy na polsacie zostaja heheh :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...