MILANS Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 (edytowane) druga strona ;) u mnie wyniki są takie: Asus 6200GE 4143 Asus 6200GE 8p 5298 Asus 6200GE 555/660 6178 Asus 6200GE 555/660 8p 7094 to wszsytko na półrocznym windowsie zupełnie zawalonym (nie mam kiedy formata zrobic) Edytowane 21 Kwietnia 2006 przez MILANS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J_A_N Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Yhy, dzieki za odp. Wynik mam w miare normalny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 szkoda ze mnie proc blokuje ;/ to bym powalczyl o te wyzsze wyniki :/ (przy taktach 570/740@8p (na mrozie robione) mialem 6152 pkt ... wiec chyba stary morgan 1300 nie wyrabia :) aha i odrazu mowie ze wcale nie jestem zadowolony z memorek :) chociaz powinienem bo mam model 256mb wole nie wiedziec ile mialbym na 128mb =) aha i test wcale nie jest full artifact free :) ale nie ma masakry (tj. biale kropki przy dymie ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Yhy, dzieki za odp. Wynik mam w miare normalny :)jak na normalnego użytkownika to tak ja mam np 8000 pktów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 nie bój nic. pobawie sie timingami, zrobie vmoda (bios pikus daje) to sie moze cos wykrzesi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19alan93 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Witam.Wiec kupilem sobie Palit 6200 256mb 64 bit i mam problemy z podkrecaniem rdzenia.Pamięci poszly na 850 i dzialaja tak czaly czas a gdy prubuje podniesc albo zmniejeszyc chociaz 1 mhz na rdzeniu to komp sie zawiesza wiec karta ma chyba zabezpieczenie przed podkrecaniem rdzenia.Czytałem gdzies ze sa takie sterowniki na ktorych mozna podkrecic ten rdzen.Mile widziane linki z takowymi sterami. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tex Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Myśle że szukasz sterów 81.26 lub 76.44 ze strony Palita ale np na mojej 6200TC nie działają te stery. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19alan93 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Witam.Kupilem sobie niedawno karte graficzna palit 6200 64bit i pamieci ida mi na 860 a rdzen ani rusz na kazdym raze jak podnosze mhz zwiecha!Czytalem gdziesz ze jakies sterowniki na ktorych mozna podniesc mhz rdzenia na googlach szukalem i nic nieznalazlem wiec prosze o jakis link Pozdawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tex Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 a wie ktoś może gdzie wyłączyć Turbo Cache w 6200? bo w sterach nie ma takiej opcji a TC spowalnia grafe i zabiera mi Ram .Na razie starczyło by mi 64Mb tyle mam na karcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart1al Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 (edytowane) Witam. Czy jest możliwe aby istniała karta Winfast 6200TD NV43/A1 (chodzi mi tutaj tylko i wyłącznie o to czy istnieje rev.1 (A1) podejrzewam że tak bo skoro jest A2 to powinno być A1 , bo wszędzie jest mowa tylko o rev.2 i rev.4) Jeśli rev.1 istnieje to może jest ktoś jej posiadaczem i powie jak to jest z jej O/C - czy da się odblokować dodatkowe 4 potoki!? Proszę o szybką odpowiedź bo mogę kupić taką kartę i nie wiem czy coś takiego istnieje...Oto link do tej karty, zobaczcie i powiedzcie czy to jest rev.1 czy rev.4?? ---> http://img525.imageshack.us/my.php?image=10034814328us.jpg Pozdrawiam Edytowane 1 Maja 2006 przez mart1al Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 generalnie jakbylby rev1 (nie wiem czy jest) to bankowo potoki by sie odblokowaly i oc bylo by wieksze ;) aczkolwiek rewizji nie da sie odczytac po wygladzie karty.. (zazwyczaj ?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart1al Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Mi się wydaję ze na karcie wyraznie widac napis A1 (ten na białym tle w lewym górnym rogu), a nad nim także widać napis "rev." ? Nie sądzisz ze to jest właśnie to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 nie wiem moze slepy jestem ja tam raczej nic nie widze ;) a ten rev cos tam wyglada jak paintowany :o zobacze jak mi sie zechce u siebie :) nie no wzielem inne zdjecia z neta.. i WSZEDZIE jest rev1 .. (ver agp) moze to i prawda.. ale mi sie zdaje ze jak leadtek robil by zdjecia swoich kart to chyba zaczal by od rev0 wkazdym badz razie na swojej (sparkle) mam rev c1 .. wg. mnie to jakas sciema ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezbronnyPL Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Rev(1 itd,itp) widoczne na zdjeciach dotyczą PCB a nie rdzenia.Pozdro. A w ogóle to witam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart1al Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Czyli jak moge się dowiedzieć jaka to jest rev.? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 uzyajac riva tuner'a ;) ale najpierw trzeba miec karte w komputerze a mzoe cos na rdzeniu pisze ? nie wiem nie przygladalem sie rdzeniowi jak zmienialem chlodzenie a no jest na rdzeniu zdjatko http://computer.zive.cz/files/obrazky/2005...0_nv43_core.jpg wyraznie widac 043(czyli nv43)4(ch.. wie :))A2 (oczywisice rev) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 wyraznie widac 043(czyli nv43)4(ch.. wie :))A2 (oczywisice rev)czyli teoretycznie modowalny na 6600 8x1 :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 teoretycznie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemyl3 Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Czesc A według Was to który G6200 byłby lepszy http://www.allegro.pl/item102904750_xfx_gf...ocja_nowe_.html TEN CZY TEN http://www.allegro.pl/item101003431_asus_g...rbo_box_gw.html Odpowiedzcie szybko, bo to dla mnie bardzo wazne. Dzienki z góry. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) Czesc A według Was to który G6200 byłby lepszy http://www.allegro.pl/item102904750_xfx_gf...ocja_nowe_.html TEN CZY TEN http://www.allegro.pl/item101003431_asus_g...rbo_box_gw.html Odpowiedzcie szybko, bo to dla mnie bardzo wazne. Dzienki z góry. :) Oba do d... Bierz tanszego, przynajmniej ma rok dluzsza gware. Edytowane 8 Maja 2006 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemyl3 Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Oba do d... Bierz tanszego, przynajmniej ma rok dluzsza gware. Dlaczego uważasz, że do d.... ?? A jaką kartę byś polecał z tych tańszych ?? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Dlaczego uważasz, że do d.... ?? A jaką kartę byś polecał z tych tańszych ?? :?R9550 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 ew. 6200A czyli prawie to samo ale naprawde ma ddr2 i robi ok. 800mhz na pamieciach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 (edytowane) ew. 6200A czyli prawie to samo ale naprawde ma ddr2 i robi ok. 800mhz na pamieciach Ale nadal 64 bit. Wlasnie bez A jakby znalazl to owszem, BRAC. Edytowane 11 Maja 2006 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grs Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 Czesc mam karte sparkle gf 6200 128bit i mam maly problem chodzi o to ze jak robie testy 3dmarka 2001 i 2003 to po jakims czasie wywala mnie do windowsa a czasami resetuje mi kompa i tak tez sie dzieje w niektorych grach i niewiem co moze byc powodem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Czesc mam karte sparkle gf 6200 128bit i mam maly problem chodzi o to ze jak robie testy 3dmarka 2001 i 2003 to po jakims czasie wywala mnie do windowsa a czasami resetuje mi kompa i tak tez sie dzieje w niektorych grach i niewiem co moze byc powodem Odkrec kompa i bedziesz mial rozwiazanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grs Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 wielkie dzieki pomoglo tylko dlaczego na podkreconym procu mnie wywalalo wczesniej jak mialem radka 9550@9600 a potem radka 8500 to wszystko bylo ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Wina zasilacza. Dostal pradozerna karte i juz nie wyrabia zeby kompa kreconego dzwigac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 ta karta jest na pewno 128/128? http://www.allegro.pl/item106433542__asus_...zapraszam_.html boje sie ze kupilem TC ale sprzedajacy twierdzi ze to nie tc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 to cie w ch.... zrobil bo karta to 64/128 ale tak to jest jak niechcesz sie Mastera sluchac :wink: powiedz ze rezygnujesz bo karta jest 64 bit ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...