Micias Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 Zwracam sie z pytaniem do posiadaczy tejże płyty, a mianowicie czy macie taki sam problem jak ja, czyli podkręciłem swojego celka do magistrali 133 i agp zamiast powrócić do standardowych ustawień czyli 66 Mhz jest dzielone 2/3 * 133= 88, troche dużo jak na moję karte. Myślałem że jak dojde do magistrali 133 to pci i agp wraca do standardowych ustawień? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 Everythings is olrajt. Tak ma być na BX, nikt go nie projektował do współpracy z magistralą 133MHz. Moja grafa wytrzymuje 100Mhz x 2 =200MHz A PCI masz ok, bo 133/4=33 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micias Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 Aha dzieki, ale moim zdaniem ten inzynier ktory projektował tą płyte jest debilem, ponieważ zrobił dzielnik agp/fsb 1/1, kto kozysta z takiego dzielnika ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 Aha dzieki, ale moim zdaniem ten inzynier ktory projektował tą płyte jest debilem, ponieważ zrobił dzielnik agp/fsb 1/1, kto kozysta z takiego dzielnika ?Ktoś kto ma celka na FSB=66MHz !!! Ja też nie mogę utrzymać stabilności przy FSB=133MHz (Abit BE6 II + Celeron 800) - brak odpowiedniego dzielnika powoduje zwiechy w grach ! pozdrawiam 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 Everythings is olrajt. Tak ma być na BX, nikt go nie projektował do współpracy z magistralą 133MHz. Moja grafa wytrzymuje 100Mhz x 2 =200MHz A PCI masz ok, bo 133/4=33 Maxim jaką masz płytę główną? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micias Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 u mnie to samo, moj geforce 2 mx creativa na ddr;kach tez nie wytrzymuje agp 88. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...