skona Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 witam wszystkich, Mam problem a mianowicie kupilem uzywana plyte pod socket 370 (aopen mx34), wsadzilem procek (p3 866) ram 128, i karte video. Gdy wlanczam widze logo aopen, procesor i pamiec ale nie potrafie wejsc do biosu tak jakby klawiatura nie reagowala. Ale po licznych probach doszedlem do tego iz zaraz po uruchomieniu kompa wciskam "del" to udaje mi `sie wejsc do biosu ale na tym koniec - nie wiem czy bios sie wiesza czy tez juz klawiatura nie dziala. Na klawiaturze nie swice sie zadne kontrolki "caps lock" i "num lock". Wyglada na to iz klawiatura przestaje dzialac jakies 3 sekundy po uruchomieniu - czy jest na to jakies lekarstwo? A moze plyta glowna jest walnieta? A moze potrzebuje zrobic update biosu, ale jak jezeli zaden naped nie dziala, Prosze o pomoc co dalej z tym zrobic. pozdrawiam marcin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Jaki masz ram? 133MHz? Probowales resetowac CMOS? Czy chlodzenie procesora jest sprawne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...