Habibul Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Witam. W moim Windowsie XP SP2 nie działa opcja dodawania i usuwania programów w Panelu sterowania. Nie działa też ikona Centrum Zabezpieczeń. Nie działaja na kliknięcie. Co jest tego przyczyną i jak się pozbyć tego irytującego problemu? Pozdrawiam i nie ukrywam - licze na pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Sprawdz dysk scandiskiem, oczysc rejestr i system z smieci.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdmen Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 A nie bawiłeś sie jakims narzędziem do oczyszczania rejestru które mogłoby usunąć owe funkcje? Może urzyj przywracania systemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Habibul Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 A nie bawiłeś sie jakims narzędziem do oczyszczania rejestru które mogłoby usunąć owe funkcje? Może urzyj przywracania systemu?Nie używałem niczego takiego, instalowałem nakładki stylów wizualnych, one podmieniału jakieś oryginalne pliki z Windowsa, zrobiłem reinstalację (naprawę systemu Windows) i nic. Czyszczenie rejestru też nic nie daje. Zauważyłem też..... że wyłączone są wszystkie usługi (no prawie wszystkie) i nie da się ich tak skonfigurować, by domyślnie same się automatycznie uruchamiały. Nie działa też instalator Windows. ... a może to jakiś Wirus? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Didymos234 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Jeśli przey dodaj usuń programy wywala jakis błąd jest to spowodowane stylami... to nie żart. Zmień na jakiś standardowy i sprawdź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Habibul Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 ...to rzeczywiście były style. każdy z serii "dziwnych" zamykał wedle uznania usługi w systemie. po powrocie do typowich stylów wszystko działa jak w zegarku. Dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...