kszonek Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 wlasnie nie oczywiste. zawody ropoczynaja sie 1 maja czyi po wielkiej nocy, a tryb przypuszczajcy w Twojej wypowiedzi wskazuje na to ze nsie nie załapujesz - co by swiadczylo o bozym narodzeniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 wydaje mi się ze pod PCIe każdy sam powinien polować swojego x300 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pr1nce Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 ja tez w sumie nie widze powodow dla ktorego trzeba by kupowac wszystkie karty "razem". ps. mysle ze wypadalo by wpisac do regulaminu kwestie sterownikow... zeby nie wygral ktos, kto sobie bardziej zoptymalizowane stery znalazl.. czyli jednymslowem "ujednolicenie" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 ja tez w sumie nie widze powodow dla ktorego trzeba by kupowac wszystkie karty "razem". ps. mysle ze wypadalo by wpisac do regulaminu kwestie sterownikow... zeby nie wygral ktos, kto sobie bardziej zoptymalizowane stery znalazl.. czyli jednymslowem "ujednolicenie" Czyli najlepiej fabryczne :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Pomysl z tym przyrostem % w wyniku 3Dsmarka wydaje mi sie nie trafiony, np. specjalnie zrobie tak, zeby mi na niepodkręconej karcie wyszedl wynik beznadziejny, a potem na oc żeby wyszedł Ok...czyli niektórzy mogą zaniżać wyniki na niepodkręconej karcie, żeby uzyskać jak najwiekszą różnicę. Sugerowałbym to robić, ale w kategorii podkręcania np. gpu lub mem, ile było w standardzie, a ile po MAX oc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 w poniedzialek moge zobaczyc ceny w hurtowni, ale te szmelce do najtanszych nie naleza i cudow bym sie nie spodziewal.Ja już zaglądałem do action-a i :blink: X300SE to wydatek ponad 100zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 wydaje mi się ze pod PCIe każdy sam powinien polować swojego x300 :) ja tez w sumie nie widze powodow dla ktorego trzeba by kupowac wszystkie karty "razem". ps. mysle ze wypadalo by wpisac do regulaminu kwestie sterownikow... zeby nie wygral ktos, kto sobie bardziej zoptymalizowane stery znalazl.. czyli jednymslowem "ujednolicenie" jezeli beda kupowane razem to tylko te karty zostaną dopuszczone, jezeli nic z tego nie wyjdzie to albo to z allgro, albo kazdy sam (to sie pomysli), ale jak na razie to plan jest ze kupujemy razem te same karty i tylko one sa dopuszczone. a głowne powody sa dwa: - sprawiedliwiej, - taniej, co do sterownikow; trafna uwaga, trzeba to przeanalizyoweac i zdecydowac sie na cos Pomysl z tym przyrostem % w wyniku 3Dsmarka wydaje mi sie nie trafiony, np. specjalnie zrobie tak, zeby mi na niepodkręconej karcie wyszedl wynik beznadziejny, a potem na oc żeby wyszedł Ok...czyli niektórzy mogą zaniżać wyniki na niepodkręconej karcie, żeby uzyskać jak najwiekszą różnicę. Sugerowałbym to robić, ale w kategorii podkręcania np. gpu lub mem, ile było w standardzie, a ile po MAX oc. mysle ze ytak moze zostac - to jest zabawa i mysle ze nie bedzie takich machlojek ;) bo podkrecanie gpu jest glownym celem i jest o tym w pierwszym rankingu, jezeli wszsycy beda mieli takie same karty to przysrost mhz i % bada takie same. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pr1nce Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 to zeby zrobic troche zamieszania wspomne, ze jeden z najwyzszych wynikow na swiecie dla x300 przy suchym lodzie wynosi rdzen/pamieci 670/300 zostalo to zrobione na karcie asus x300se. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Halo Halo... Dywizja AGP zglasza sie do Konkursu :) !!! Juz nawte wynik jakistam znalazlem :rolleyes: GF 2 GTS ORB By Sector :) Wiec jak cos prosze mnie wpisac na liste :)... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Halo Halo... Dywizja AGP zglasza sie do Konkursu :) !!! Juz nawte wynik jakistam znalazlem :rolleyes: GF 2 GTS ORB By Sector :) Wiec jak cos prosze mnie wpisac na liste :)... :D wyslij pm do enta ;) -------------- zrobilem wstepny zarys rankingu, jak macie jakies sugestie lub cos sie wam nie podoba - pisac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 moze dodamy bonus dla zwyciezcow w postaci podpisu pod nickiem, cos na styl "xtrem legend" jak to na xs jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 (edytowane) a ja proponuje jeszcze cos zrobic mini kategorie AGP - K7 - K8 - Intel PCI-E - K8 - Intel chcemy rownej walki? to bedzie wlasnie pelna uczciwosc rowniez proponuje przyznac nagrody - za laczne zwyciestwo w pkt 3d01 - 1szt - za wygranie podkategorii - 2szt (bo jedna juz ktos dostanie za ogol) - za najwiekszy przyrost % i nie wynikow w marku a w o/c dla gpu i memek na karcie (% podkrecenia gpu + % podkrecenia mem i to podzielone przez 2 - 1szt SAM JE NAWET UFUNDUJE DLA AGP!!!! Edytowane 9 Kwietnia 2006 przez demek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 podzialu nie bedzie (na kategorie procków, bo to bez sensu) ogolny zwycięzca to nie osoba, ktora ma najwyższy wynik w 3dmarku tylko osoba z najwyzszymi taktami rdzenia - ze wzgledy na to, ze sa roznice w procach. Jezeli bysmy mieli dzielic sie na kategorie to by sie ranking strasznie rozdrobnił, itak mozna pozbyc sie max przyrostu pktów w %, ale to jeszcze musze pogadac z enetem @ryba: juz rozmawialem o tym z entem, bedzie cos takiego, musze jeszcze zglosic to do administracji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 No wreszcie forum działa :D Ja proponuje przynajmniej zrobić podział na rodzaj chłodzenia, jeżeli mamy walczyć o najwyższe takty. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Może zróbmu jeszcze podział na nazwy użytkownika na a, na b... na z. Nie ma sensu tak dzielic wszystkiego wg. mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 (edytowane) Imho NAGRODY muszą być, bo to dobra motywacja- nawet opodatkować każdego uczestnika 5zł lub inną kwotą i przeznaczyć to na nagrody :-P i apropos PCIe to byłbym za tym, żeby każdy sam sobie kupił, bo tak czy siak w hurtowniach i tak będzie drożej niż na allegro :mur: możnaby też rozważyć 6200 Edytowane 10 Kwietnia 2006 przez majkel84 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 dalem propozycje dla AGP PCI-E bawcie sie ja chcecie ;) jak sie przyjmie to ok a jak nie to mi zostana trzy cyfry w kieszeni ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 a ja juz mam grafe zakupiona, a wlasciwie moj szef kupil sobie, ale juz wie, ze robi za "sponsora" karty [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4ddog Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Czyli dobrze rozumiem ze kupujemy na pcie jaka chcemy na wlasna reke? oczywiscie x300 ma byc i nic wiecej nie wazne tak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 (edytowane) a ja juz mam grafe zakupiona, a wlasciwie moj szef kupil sobie, ale juz wie, ze robi za "sponsora" karty [; jaka grafa, po ile, czy mozna wiecej? ;] w zasadzie to odezwij sie na gg. Czyli dobrze rozumiem ze kupujemy na pcie jaka chcemy na wlasna reke? oczywiscie x300 ma byc i nic wiecej nie wazne tak? nikt czegos takiego nie powiedzial. Edytowane 10 Kwietnia 2006 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 grafa to podany wczesniej X300 za cale 75pln ;] to Ty sie odezwij na gygy za jakies 30 minut [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 grafa to podany wczesniej X300 za cale 75pln ;] to Ty sie odezwij na gygy za jakies 30 minut [; ten z allegro? heh.... a patrzyles w hurtowni jak sytuacja wyglada? odezwal bym sie juz wczoraj, ale nie mam numeru ;] wyslij na pw [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Ja juz tez mam zakupionego Gf2 Ti :)... Czekamy na zapisy :)... i jazda :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 (edytowane) Ehhh, szkoda ze mój 2ti "sie sam popsuł" :lol: . Karta robiła 360MHz na gpu przy -3'C i prawie 600 na mem bez modow :mur: Uprzedzajac pytania - nie spodobało jej sie vagp 1.5v@ >3v :lol: Edytowane 10 Kwietnia 2006 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 (edytowane) Ehhh, szkoda ze mój 2ti "sie sam popsuł" :lol: . Karta robiła 360MHz na gpu przy -3'C i prawie 600 na mem bez modow :mur: Uprzedzajac pytania - nie spodobało jej sie vagp 1.5v@ >3v :lol: bez sensu, bez przyczyny sprzet sam sie wali, dziwne :D... MaSell tez to znam ;) Edytowane 10 Kwietnia 2006 przez ryba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 bez sensu, bez przyczyna sprzet sam sie wali, dziwne :DHehe, akurat... :D U mnie jakoś się wali czasem, np. gainward na gf3ti200 padl sam z siebie na stock taktach kiedys... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Dobra koledzy po fachu przeczytajcie dokładnie co napiszę ;) A więc jak wiadomo to grupa użytkowników serwisu OC-Team.com z LukeXe na czele zapoczątkowała GFX ..... Zamieszczenie tej informacji tutaj miało na celu jedynie poinformowanie Was o tym, że mamy taki pomysł aby się pościgać itp. Ale z tego co widzimy sprawy poszły w trochę innym kierunku niż miało to być początkowo. Całe OC-Team 2006 GFX Competition miało się odbyć na łamach właśnie forum serwisu oc-team.com. Tak więc chcielibyśmy aby wszelkie dyskusje i sprawy związane z tą zabawą były załatwiane/omawiane na łamach forum oc-team. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 yyyyy ja sadzilem, ze tyczy to obu forow ale jak widac mylilem sie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Oki w kwestii wyjasnienia, ja nie dam rady jednak prowadzic tej rywalizacji, wiec organizacje dywizji AGP przekazalem Lukowi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 yyyyy ja sadzilem, ze tyczy to obu forow ale jak widac mylilem sie... Hehe, poprostu nie każdy stąd wiedział o konkursie, i raczej w celach informacyjnych powstał ten topik, kto ma ochotę niech sie zarejestruje na oc-team, i tam jest dyskusja i wszystko ładnie się rozkręci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...