Kepons Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 I nie mow ze ani jednego wyniku nie zapisales !!! :mur: :mur: :mur: :lol2: :lol2: :lol: :lol:Niestety:/ - ale to zła karta była :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Czesc Moze ktos mial do czynienia z X300 takim jak ten ? : http://www.allegro.pl/item100367769_ati_x3..._out_nowa_.html Warty zakupu ? Jak oceniacie ? pozdro piotres Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 jest o nich mowa w tym temacie. poszukaj pare stron wstecz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabius Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Niemiec masz już ta karte czy nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 jest o nich mowa w tym temacie. poszukaj pare stron wstecz.jutro odbieram dfi dla biedaków wiec pobawie sie z wami chyba x300;]]]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 karta dojechala, ale poszla juz do kogos na zastepstwo. jak wroci to ja przechwyce. jutro odbieram dfi dla biedaków wiec pobawie sie z wami chyba x300;]]]]] slyszalem, ze jakis lamus byl po dfi dla biedakow [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabius Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 ja bede teraz mial wuce i raczej dfi infinity wiec lajtowo:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 chce sie z wami pobawic moja stara vanta ale czy jest moze do niej jakis mod na GPU ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 To się chyba pobawiłem : epox zmodowany, grafa jest, wsio niby ok. Piszę niby bo : cudowny nF2 wymięka przy 2 x 512 TCCD w dualu i tyle. Max stabilne co mam gdy kości działają w dualu to aż 200x10 a potem same zwiechy. Za to na jednej kości działa ładnie i wyżej, ale co z tego jak wyniki są po 500 punktów mniejsze niż na dualu :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 To się chyba pobawiłem : epox zmodowany, grafa jest, wsio niby ok. Piszę niby bo : cudowny nF2 wymięka przy 2 x 512 TCCD w dualu i tyle. Max stabilne co mam gdy kości działają w dualu to aż 200x10 a potem same zwiechy. Za to na jednej kości działa ładnie i wyżej, ale co z tego jak wyniki są po 500 punktów mniejsze niż na dualu :mur: JAkto 500 Pkt nizsze niz na dualu?? :blink: Taka roznica??... no niemozliwe :? cos zbyt wielka roznica jak na K7 :? alebo to ja mialem zbyt szybkiego singla :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 No dokładnie, aż mi oczy wyszły jak zobaczyłem 500 punktów mniej na single :blink: Przeca dual nie miał takiego wpływu na wydajność na Socket A a tu prosze :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Bede musial na dniach zakupic X300 do challenge'u, prosze podajcie mi linki do kart ktore polecacie i gdzie moge je kupic :D Nie drozsze jak 90-100 zl :) . Dzieki :-P pozdro piotres Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 To się chyba pobawiłem : epox zmodowany, grafa jest, wsio niby ok. Piszę niby bo : cudowny nF2 wymięka przy 2 x 512 TCCD w dualu i tyle. Max stabilne co mam gdy kości działają w dualu to aż 200x10 a potem same zwiechy. Za to na jednej kości działa ładnie i wyżej, ale co z tego jak wyniki są po 500 punktów mniejsze niż na dualu :mur:A bios z 2T masz? Bo nF2 wymiękał przy jakichkolwiek 2x512 :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 A bios z 2T masz? Bo nF2 wymiękał przy jakichkolwiek 2x512 :?Eeee :blink: Przecież nie mam 15 lat i wiem, że nie bardzo się nF2 lubiał z 1T i 2 x 512MB. Oczywiście, że próbowałem na 2T i dupiatych timingach typu 2.5-3-3-11 i też nie działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puffy Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Ja też załatwiłem sobie Geforce 2 Ti wiec dołączam się do wyścigu po długiej nieobecności na forum B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puffy Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Ciekawe temat zdechł zanim sie rozkreciło.Wyniki podpiete pod oc-team który nie działa no super wszystko wygląda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Ciekawe temat zdechł zanim sie rozkreciło.Wyniki podpiete pod oc-team który nie działa no super wszystko wyglądaOC Team bedzie dzialac ale nie mam po prostu czasu skonczyc :-| Temat hmmm ja bym byl za kontynuacja i cos napewno jeszcze porobie ale jak grafe zmoduje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 OC Team bedzie dzialac ale nie mam po prostu czasu skonczyc :-| Temat hmmm ja bym byl za kontynuacja i cos napewno jeszcze porobie ale jak grafe zmoduje. No ja czekam, bo moj wynik z nudow poprawilem juz pare razy :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 ma ktos x300? bo ja swoja dostem, ale ni hugo nic mi z nia nie wychodzi... jako tako sie kreci ale jak zobaczyl;em mega arty i 13k w 2k1 to poszedlem spac..... zmotywujta mnie............ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Motywuje Cię ;) A u mnie brak kasy... może lipiec/sierpień coś znajde na karte :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Kszonek do roboty ja juz cie draniu zmotywuje jak wpadne co ciebie z pałą........ panowie ruszcie sie bo moja karta stygnie ekhm,,, mrozi sie :D i czeka na V mody..... P.s. Które stery najlepsze do 3DM01 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Kszonek do roboty ja juz cie draniu zmotywuje jak wpadne co ciebie z pałą........ panowie ruszcie sie bo moja karta stygnie ekhm,,, mrozi sie :D i czeka na V mody..... P.s. Które stery najlepsze do 3DM01 ?? 41.09 40.41 40.72 (to zalezy jak komu lezy :rolleyes: ) (oczywiscie do Gf podaje :P) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Kszonio WALCZ !!! Niedlugo Cie podopinguje, jak tylko znajde chwile wolnego czasu na kupno X300 i benche ..."jestem w tym" na 100% :D . Narka piotres Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) Kszonek do roboty ja juz cie draniu zmotywuje jak wpadne co ciebie z pałą........ panowie ruszcie sie bo moja karta stygnie ekhm,,, mrozi sie :D i czeka na V mody..... dobra, dobra.... :D Kszonio WALCZ !!! Niedlugo Cie podopinguje, jak tylko znajde chwile wolnego czasu na kupno X300 i benche ..."jestem w tym" na 100% :D . Narka piotres no o taki dopingmi chodzilo! lubie czuc oddech na plecach, ewentualnie chuchac na kogos :D wogole to mam pierwsza wolną sobote od paru miechow, wiec trzeba by to jakos wykorzystac na male o/c..... wczoraj sie bawilem behapięć, ale jakos tak sie nedznie kreca, za cieplo im chyba :( Edytowane 3 Czerwca 2006 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) noooo, to powiem tak: nic mi nie idzie, ale wynik zroblem zeby nie bylo ze nic nie bylo ;) tylko 14766, potem poprawiłem na 14930 i długo walczyłem o jakies punkciki zeby sie przebic na ac przez 15k, ale nie dalo rady, moze jak bedzie chwla to sie zobaczy. Potrzebuje: - czasu [; - lepszego procka - jakiegos gazu aby karte zapuścic na FC no i: - VMODA.... karta az sie prosi, bo pasywnie robi 20 mhz mniej niz na 2x delta 120 mm :D pozdro i gonic, motywowac, dopingowac ;) //edit jako ze nigdy nie bawilem sie specjalnie markiem 2k1, a jest to moja pierwsza akrta ati na ktorej go odpaliłem to nie zdziwie sie jak cos zle ustawilem czy co...... wogole do na dżiforsach to jeszcze cos wiem, mimo ze 3d mnie jakos specjalnie nie pasjonuje. Jak zrobie lepszy system to moze bedzie lepiej bo ten to taki na szybko... jakims cudem mark mi nie chodzil na windzie od pi ;) troche za bardzo pocieta......... //edit2 oto orb z wynikiem 14930 ;) screena mi sie nie chcialo robic, bo za duzo babraniny z okienkami.... //edit3 tak jakby przydalby sie link do tego orba ;) http://service.futuremark.com/compare?2k1=8987973 Edytowane 4 Czerwca 2006 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 gdybys mial jakiegos venice to bys juz przekroczyl 15 k no ale i tak wynik jest dobry wiec sie nei zalamuj i walcz dalej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) - jakiegos gazu aby karte zapuścic na FC no i: Kombinuj, konbinuj ten gaz :P Mój sempronik się doczekać nie może aż go skombinujesz... mam nadzieje że do lipca sie uwiniesz :wink: sry za OT :) Edytowane 4 Czerwca 2006 przez hary86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) 5 cze 2006, 06:20: Kombinuj, konbinuj ten gaz :P Mój sempronik się doczekać nie może aż go skombinujesz... mam nadzieje że do lipca sie uwiniesz :wink: sry za OT :) cos sie wymysli ;) // foty karty: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « //edit 6 cze 2006, 06:44 http://service.futuremark.com/compare?2k1=8988988 zaraz wyjde z siebie..... usiadlem wczoraj na chwilezeby przebic sie przez te15k i po 6godzinach stwierdzilem ze rezygnuje.... eghrrrr.......... (tak btw to fajny numer ma ten orb ;) ) //edit 7 cze 2006, 11:48 no i udało się: http://service.futuremark.com/compare?2k1=8989683 ;) zrobilem jeszcze 2k3 i 2k5, na jakis mniejszych taktach (tylko jeden run kazdego benchmarka): 2k1-14600 (14 miejsce na ORBie) ..2k3-4035 (6 miejsce na ORBie) ..2k5-2024 (6 miejsce na ORBie) hmmmm, potrzebuje lepszego CPU do 2k1 :P nad 2k3 i 2k5 jescze popracuje i bedzie dobrze [; Edytowane 7 Czerwca 2006 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Ej ludzie, ktos sie wogole planuje jeszcze bawic X300 ? Planuje finalnie zakupic to X300 ...tylko czy bedzie z kim konkurowac (Thx Kszonek, dawaj dalej :-P ) ? Jaki jest termin konczacy "konkurs" :lol: ? pozdro piotres Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 mam X300 na serwisie, ale raz jest w zastepstwie u klienta jak ja mam czas ie bawic a jak jestem zawalony praca to karta jest na miejscu, wiec nie marudz, bo do konca terminu na 100% bede mial wyniki z nij :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...